Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturma odasina alirsam gece duyamayabilirim uyuya kalip ilgilenemeyebilirim yatak odasinda daha mantikli kimse gormese bile ben goruyorum ev konusun da biraz takintiliyim o yuzdenbide 2 metrelik kocaman besik salonda cok daha tuhaf oluryatak odasını kım gorecek kı
hem bebegın bence besıgını oturma odasına almalısınız
Şimdi benim u yeni aldigim besige daha onceden bakmistim begenmistim o yuzden bunu almaya gittim adamda dediki bunu yeni modeli cikti ayni ama yeni ozellikler eklendi dedi bende tamam dedim siparisi verdim gorseli yoktu zaten urunu bildigim icin aldim ama yeni tasariminda boyutuda buyumus bunu bilmiyodum ayrica odam kucuk degil bayagi buyuk genis odam evim buyuk ama yatak odamda balkon var balkon kapisinin onune bisey konmuyor oyuzden besigi ve makyaj aynami yanyana koymak durumunda kaldim o sekildede guzel gorunmedi diger odaya gecerse orda balkon kapisi olnadigi icin butun alanlari kullanabilicem ve besikgi ayri bi koseye koyabilicem ayricada salonda besik cok alakasizne isi var besigin salonda salona koyucagima ayri oda yaparim misafirlerin icindemi uyuycak cocuk isigin sesin icindemi yatsinHer biri için ayrı usta lazım. Ben olsam yapmazdım. Keşke daha küçük bir beşik alsaymışsınız. Madem oda müsait değil neden iki metrelik aldınız ki? Oturma odasında beşik olursa bebeği duyamam demişsiniz ya bir telsiz alın daha az maliyetli olur diycem ama kafaya takmışsınız, değiştirmeden o kacaya rahat yok anlaşılan :)