• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsızım kızlar bi yardım edin bana önerilerinizi söyleyin...

ezel90

İnanmak başarmanın yarısıdır -_-
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
487
115
123
34
Kızlar ben lazere gittim 3 seans ama memnun kalmadıgım için bıraktım lazeri.şimdi çok kararsızım.epilasyon aleti almak istiyorum ama alsam mı yada hangisinden alsam karar veremedim kullandıgınız markaları önerirmisiniz bana...ve tüylerinizi nasıl alıyosunuz fikir verirmisiniz bana lutfen...genital içinde kuaföre ağdaya gidiyim diyorum ay çok kararsızım ya...

yıllardır sir ağdaya gittim
2 seanstırda lazere giden biri olarak
çektiğim acılar ve verdiğim paralar için çok pişmanım
lazer dururken sakın ama sakın başka bişi düşünmeyin bence
yok böyle bir rahatlık yaaaaaaa

Bende 8 seans gittim koltuk altı için lazere üstelik çok az olmasına rağmen ama bir faydasını görmedim , giden arkadaşlarımda var hala gitmeye devam ediyorlar.

Son düzenleme:
Ben de ergenliğe girdiğimde braun.un epilasyon aletini almıştım. Üniversiteye başladıktan sonra lazer epilasyona başladım ve çok memnun kaldım. Bence de ağda ve makinanın acısı yerine lazer çok daha iyi ve tüyleri yok etme açısından daha etkili.
Sizde etkili olmamasının sebebi kullandıkları alet olabilir. İki alet var biri Diot diğeri de alexandrite diye geçiyor sanırım, kıl yapınıza göre seçim yapmak gerek. Sizde hangisini kullandılar?

Ben de ergenliğe girdiğimde braun.un epilasyon aletini almıştım. Üniversiteye başladıktan sonra lazer epilasyona başladım ve çok memnun kaldım. Bence de ağda ve makinanın acısı yerine lazer çok daha iyi ve tüyleri yok etme açısından daha etkili.
Sizde etkili olmamasının sebebi kullandıkları alet olabilir. İki alet var biri Diot diğeri de alexandrite diye geçiyor sanırım, kıl yapınıza göre seçim yapmak gerek. Sizde hangisini kullandılar?

slm bagcılar yıldıztepede bir agdacı var sperrrrrrrrrrr 10dk komple siir agda yapıyor :kkk:hemde 25 tl elide çok hafif tavsiye ederim hiç kendini yorma

slm bagcılar yıldıztepede bir agdacı var sperrrrrrrrrrr 10dk komple siir agda yapıyor :kkk:hemde 25 tl elide çok hafif tavsiye ederim hiç kendini yorma

Ben Ankara'dayım, zaten dışarıda ağda yaptırmayı sağlıklı bulmuyorum. Ağdaya dönmek istemiyorum ama dönersem de kendim yapabiliyorum, o yüzden gerek yok ağdacıya gitmeye

kızlar selam. ben kıl tüy yönünden çok şanslıyım. bikini bölgesi dışında tüy pek yok ben de. bacaklarımın diz altını epilasyon aletim bozulduğu için jiletle aldığımdan dolayı sadece ön kısmında var onlar da ince tüy çok kalın değil. koltuk altını da yine makine ile aldığım için kökünden alıyor (kalın başlıklı) onda da çok çıkmıyor. zaten bacaklarımın üst kısmında tüy yok :1: ya ben lazer ya da ağdaya gitmeye çekiniyorum :( :17: ancak komple ağda için düğünden birkaç gün önce yaptırmayı düşünüyorum. sizin fikriniz ne olurdu?

Valla bence en iyisi kuaförde aldırmak epilasyon aleti ağda bantları hepsi fazla zaman alıyor ve eziyet.. Ben her ay kuaföre gidiyorum tertemiz çıkıyorum. İnsan kendi alınca kuafördeki kadar temiz ve pürüzsüz de olmuyor zaten.

Kızlar ben lazere gittim 3 seans ama memnun kalmadıgım için bıraktım lazeri.şimdi çok kararsızım.epilasyon aleti almak istiyorum ama alsam mı yada hangisinden alsam karar veremedim kullandıgınız markaları önerirmisiniz bana...ve tüylerinizi nasıl alıyosunuz fikir verirmisiniz bana lutfen...genital içinde kuaföre ağdaya gidiyim diyorum ay çok kararsızım ya...
ben uzun süre makina kullandım ama hep batık yaptı bacaklarımda bikini bölgemde mahvoldu sonra bırakıp ağdaya döndüm ağda iyi ama bikini bölgesinde kabuklanma oldu bi kere bıraktım hemen epilasyona başladım ümraniyede 3 seans gittim koltuk altım bitti bikini bölgesinde de baya bi fark var memnunum yani

Back