Cok Kararsizim barissammi barismasammi:-(

zeyshan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
486
6
118
Merhaba arkadaslar,
Bugunlerde canim cok sikkin, canim dediklerim Su an yanimda yoklar,
size bastan kisa kesip anlatayim, 11 senelik bir arkadasimla su an konusmuyoruz,
olay soyle oldu, bu arkadasim 19 yasinda kocaya kacti ve ben on arkadasimin dukkanlarinda calisiyordum ailesiyle birlikte,
kactigi gun okadar agladimki ailesine abisine babasina yalvarmistim nolur geri getirin evlatliktan silmeyin 1 hafta yalvardim,
tamam dediler gelsin ama kactigi oglani birdaha gormicek,
neyse araci olmaya calistim olmadi,
benim duyduklarimida soyledim oglan hakkinda cok kotu huylari var demislerdi bunlarida ailesina anlattim arkadasimin,
aradan 2 ay gecti dugun olucakti arkadasimin kulgina gitmis benim oglanin arkasindan kotu dedigim,
ve aramizda sogukluk oldu,
dugunden yaklasik 8 ay sonra benim dugunum oldu sagolsun arkadasim dugunume geldi esiyle birlikte,
dugunden sonra anlasiriz gidis gelis yapariz diye konusmustuk fakat bu defa benim esim yan cizdi megersem oglanla gecmisinde kavgalilarmis, esimde cok kincidir, gitmem gelmesib falan demeye basladi,
dugunumuzden sonra esime calismak istedigimi soyledim oda safolsun kendi isinin kendin yonet diye sagolsun bir dukkan aldi,
sonra kacan arkadasim gelis gidis yapiyoduk fakat kiz kiza,
sonra leyla diye bi ortak arkadasimizla tartismislar, bu leylada beni aradi ogun ve arkadasimin benim hakkimda
,,beni kiskaniyo, altinlarimi kiskaniyo, habire soruyo mutfak dolabi almicanmi, esi hep telefonlarini dinliyo" falan filan demis arkamdan, bende bu arkadasi aradim dogrumu falan diye yalanladi fakat isin ilginc yani,
bu mutfak dolabi meselesini bana kendisi soruyodu arabami alayim mutfakmi bende mutfak al demistim,
sonra bu arkadasla gorusmemeye basladuk esim katiyen istemiyordu onunla gorusmemi,
fakat ben onu cok ozluyorum :-(
kiz kardesimde bu aralar aramizi yapmaya calisiyo benden gizli yazismalarini okudum,
haftaya benim evimde dogum gununu kutlicaz kizkardesimin,
kiz kardesim onuda cagirmis,
bir yanim baris diyo kuskunluk kalmasin dosttunuz diyo,
bir yanimdada gecmiste yaptiklari geliyo aklima,
kiz kardesimde diyoki senin cocugun oldu oda bu ay dogum yapicak bence artik barisin
ikinizde coluk cocuklu kadinlar oldunuz, birbirinizin kiymetini daha uyi anlarsiniz diyo-.-
ne yapicami bilmiyorum...

eşının ıstememe sebebı çok normal

bence bu hatundan sana arkadaş olmaz

evıne gelır hem eşınle huzursuz olursun

hem mıllete senın dedıkodunu yapıyor

böyle ınsanlarla hıç ışın olmasın bıle, bence :34:

Karışık bi durum. İşin içinde eşinin o kişiyle görüşmeni istememe durumu olmasaydı, konuşun aranızdaki sorunları halledin derdim. Çünkü dostumdu demişsin, 11 yıllık arkadaşım demişsin. Hem şu leyla denilen kişiyle tartışmışlar diyorsun, leylanın kızgınlığından ötürü aranızı bozmak için o sözleri söylemediğini nerden biliyorsun? Leyla her zaman doğruları mı söyler? Açıkçası ben şüphelendim. Diğer yandan birisi eşin, birisi arkadaşın. Arkadaşın yüzünden eşinle aran bozulacaksa hiç kalkışma bu işe derim ben. Ama diyorsan ki ben illa konuşmak istiyorum, eşinin onayını almalısın.

eşının ıstememe sebebı çok normal

bence bu hatundan sana arkadaş olmaz

evıne gelır hem eşınle huzursuz olursun

hem mıllete senın dedıkodunu yapıyor

böyle ınsanlarla hıç ışın olmasın bıle, bence :34:

cevremdekilerde aynen bu sekilde dusunuyo,
kendisi onu cekemedigimi düsünüyo,
ama nesini cekemedigimi dusunuyo anlamadim,
facebookta bile bi arkadasin yazisinin altina beni cekemeyenler anten taktirsin yazmis,
babasinin evindeyken varlikliydi evden kacinca eski rahatligi yok,
belki bundandir diyorum,
birkeresinde dukkana geldi kollarinda burmalariyla
20 gr bilezikleri 31 gr yaptirmis kendi alisenin hediyesi sonradan barismislar,
okadar sevinmistimki ama neden gelip bana gosterdi omu anlamamisrtim:-(
esimle aradabir konusuyoruz cevremde daha kotuleri var arkamdan konusanlarin yuzzne bakiyorum eski dostumun
bakmiyorum diye, esimi istesem ikna edebilirim fakat boyle seyler yaptigi zaman acaba diyorum ne yapsam:-(

Karışık bi durum. İşin içinde eşinin o kişiyle görüşmeni istememe durumu olmasaydı, konuşun aranızdaki sorunları halledin derdim. Çünkü dostumdu demişsin, 11 yıllık arkadaşım demişsin. Hem şu leyla denilen kişiyle tartışmışlar diyorsun, leylanın kızgınlığından ötürü aranızı bozmak için o sözleri söylemediğini nerden biliyorsun? Leyla her zaman doğruları mı söyler? Açıkçası ben şüphelendim. Diğer yandan birisi eşin, birisi arkadaşın. Arkadaşın yüzünden eşinle aran bozulacaksa hiç kalkışma bu işe derim ben. Ama diyorsan ki ben illa konuşmak istiyorum, eşinin onayını almalısın.

aslinda arkadasimda oyle diyo kiz kardesime bile demis,
gitti leylaya inandi beni dinlemedi falan,
fakat isin ilginc yani,
leylanin anlattiklarinin bir kismi dogru fakat farkli kotu niyetli algilamis arkadasim leylada kotu anlatti,
misal bu arkadasla leyla bize gelmislerdi,
leyla tutturmustu cikar dugun cdine bakalim fakat ben istemedim, cunku
o kacarak evlendi ailesi yaninda yoktu istedigi gibi bir dugun olmadi,
ama yanlis anladi leylaya demiski hava atiyo dugunuyle,
aslinda leylayida anlamiyorum bize o gun geldiklerinde habire mobilyalarima laf atti,
bu olmamis bu gicik,
orda agzimi acicaktim sen kendi evine bak,
mobilyalarim herbiri 2000€ dan asagiya degil hepsi kaliteli
megersem sozde leylaya o gun soylemis benim hakkimda olanlari ve
o yuzden oyle o gun evimi incelemis leyla,
sizce yaptiklari cok mu kötü,
ben o gun sinirlerim ertesi gun yumusarim su anda cok yumusagim
neyapacagimi bilmiyorum

Anladığım kadarıyla arkadaşının kalbinde sevgiden başka duygular da var. Düğün cdsini izletmek istememenle hava atman arasında nasıl bi bağ kurmuş, anlayamadım. Bence hava atmak isteseydin açardın, izlettirirdin bir de yorum yapardın şu şöyle oldu, bu böyle oldu, çok güzel geçti gibi. Senin içinde saf duygular varken kim bilir arkadaşının aklından neler geçiyor. Ama ben yine de bu meselenin oturup konuşmanızla çözüleceğini düşünüyorum. Bi sor arkadaşına derdi neymiş, neden facebookta öyle yorumlar yapmış. Bu arada arkadaşın kaçarak evlenmeden önce de böyle miydi yoksa arkadaşın senin, onun eşiyle ilgili kötü şeyler söylediğini öğrendikten sonra mı değişti?

Anladığım kadarıyla arkadaşının kalbinde sevgiden başka duygular da var. Düğün cdsini izletmek istememenle hava atman arasında nasıl bi bağ kurmuş, anlayamadım. Bence hava atmak isteseydin açardın, izlettirirdin bir de yorum yapardın şu şöyle oldu, bu böyle oldu, çok güzel geçti gibi. Senin içinde saf duygular varken kim bilir arkadaşının aklından neler geçiyor. Ama ben yine de bu meselenin oturup konuşmanızla çözüleceğini düşünüyorum. Bi sor arkadaşına derdi neymiş, neden facebookta öyle yorumlar yapmış. Bu arada arkadaşın kaçarak evlenmeden önce de böyle miydi yoksa arkadaşın senin, onun eşiyle ilgili kötü şeyler söylediğini öğrendikten sonra mı değişti?

bilmiyorum, onceleri iyidik ama esim yine hazmetmezdi ondan,
cunku esimle biz sevgiliyken benim hakkimda yorum yapmis,
senden sakladiklari var oysaki yeni cikiyoduk ve hersey zamanla anlaticaktim esime,
zor gunlerimde hep yanimdaydi cok iyiligi oldu,
kotuluklerini iyiligiyle hep kapatti bende,
evlendikten sonra oldu, kiskancti birde baskalariyla takilmami istemezdi,
kararsizim bilmiyorum ne yapsam:-(

Benim de en iyi arkadaşlığım bugün son buldu sanıyorum. Kız iyiydi ama kafa uyuşmayınca olmuyor işte.
Diyeceğim o ki madem hala kararsızsın, arkadaşının da kıskançlıkları falan olmuş, bence üsteleme. Ne ona git ne de çağır.
O sana kendiliğinden gelirse konuşun mesela. Öyle yani, benim diyebileceklerim bu kadar. Karar sana kalmış.

Bu geceden sonra ben arkadaşlıklara da inanmamaya başladım artık.

aynı olay benim başımdan geçti
8-9 yıllık bir arkadaşlık bitti...
sizin leyla bizim ayla oldu :) şaka gibi ama gerçek
ayladan biçok şey duydum ve görüşmeyi kestim
aylaya inandınmı hayır ona aynı türden hatta kocasıda kendide
ama bilmesi imkansız şeyleri duydum ayladan bunuda ancak ona 9 yıllık arkadaş söyleyebilir
bakşa kimseden duyamaz ben görüşmedim hatta küs olarak aynı ortama dahi girdim
surat asmadım ama samimide olmadım eşimde istemiyor onca şeyden sonra seni üzdükten sonra olmaz diyor
hayırlısı böyleymiş demekki ben fazla üzerinde durmuyorum
arkadaşlıklar hikaye artık.

Benim de en iyi arkadaşlığım bugün son buldu sanıyorum. Kız iyiydi ama kafa uyuşmayınca olmuyor işte.
Diyeceğim o ki madem hala kararsızsın, arkadaşının da kıskançlıkları falan olmuş, bence üsteleme. Ne ona git ne de çağır.
O sana kendiliğinden gelirse konuşun mesela. Öyle yani, benim diyebileceklerim bu kadar. Karar sana kalmış.

Bu geceden sonra ben arkadaşlıklara da inanmamaya başladım artık.

bu dünyada zaten bir allaha inanmak lazim gercekten insanlar cok kötü,
heleki arkadasliklar daha kotu herkes birbirini uzmek icin cabaliyo,
benimde su hayatta birtek ailemvar inandigim gerisi yalan oldu....
herkesin gercek yüzu ortaya cikti...

Back