Gelinlik Modelleri Çok kararsızım 2 Gelinlik Arasında Kaldım Lütfen yardım edin. 1 mi 2 mi ?

Prenses mi ? Kısa mı ?

• Prenses

OY: 56 72,7%
  • Kısa

OY: 21 27,3%

• Ankete Katılan
    77
İkinci gelinliği bir şekilde uzun etekli hale getirme imkanları varsa kumaşı, kabarıklığı ve kuyruğu bozmadan; o zaman kesinlikle 2. Ama yok bu model olursa mutlaka önü kısa olacak diyorsan hiç bulaşma, o zaman da kesinlikle 1.

tabi ki 1 olmalı, 2 numara elbise gibi bi başkasının düğününe de giyebilirsin ama 1 numarayı hayatında bir kez giyebileceksin

Konu eski bayağı ama naçizane fikrimi söylemek istedim :).. Prenses etek her genç kızın vazgeçilmezi ama ben fonksiyonel bakma taraftarıyım. 2. gelinlik model ve kumaş olarak muhteşem.. Terzine 2. eteğin altına uygun etek diktirtebilirsin. Böylece düğün seramonisinin başında prenses eteğinle süzülebilir diğer yarısında "çıkarılabilir etekten" kurtulup rahatça dans edebileceğin moda geçebilirsin :))

tartışmasız 1. diyorum... ikinin kumaşı güzel ama modeli gelinlik gibi değil.. kumsalda filan düğün yapacaksanız olur =)

canım durumun varsa ikisini de giy içinde kalmasın. ikisi de birbirinden çok ayrı model seçmek çok zor :18:

Prenses olan çok güzel
diğerinin kuyrugunu toparlayamazsın çile olur

kabarık etek içinde daha mutlu olursun çok gösterişli,hayatının hıcbır dönemınde böyle kabarık bır elbıse gıyemezsın
ama ıkıncı tarzda mutlaka bır gece elbısesı bulabılırsın ılerde içinde kalmaz yıldönümü gibi,onuda gıymıs olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…