• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Çok kararsızım 2 Gelinlik Arasında Kaldım Lütfen yardım edin. 1 mi 2 mi ?

Prenses mi ? Kısa mı ?

• Prenses

OY: 56 72,7%
  • Kısa

OY: 21 27,3%

• Ankete Katılan
    77
İlk gördüğümden beri istediğim gelinlik kısa olandı vücut tipimede uygun olduğunu düşünüyorum, ama prenses etekte içimde ukte kalacak. Bursada bu gelinlikleri yaptıracak uygun bir yerde buldum, şimdi tercih zamanı.Yardımlarınızı bekliyorum.
Eki Görüntüle 773605 Eki Görüntüle 773606

Kaynak : Mediha Cambaz facebook sayfasından

merhabalar,öncelike tebrik ederim inşallah çok ama çok mutlu olursunuz.
bence iki modelde harikalar.ama bende boyunuzla modelleri karşılastıralım.bence boyunuz uzun değilse 1.model hoş olmayabilir.ama boyunuz uzunsa 1. ve 2.modelde çok hoş durur.yani buna en iyi siz karar vereceksiniz.ama şüpheniz olmasın ki ikiside harika.hangisini seçerseniz seçin ikiside süperrrr.yani pişman olmazsınız.
mutluluklar dilerim.

Malesef bende arkadaşlar gibi düşünüyorum.. 1 çok basit 2 güzel ama kısa olmazsa çok güzel ve asil.. önünü uzun yaptır... :51:

Canımcım önü kısa olan modeli aylardır nişanlımla arıyoduk bu modeli gösterdim işte bu dedi :) Mayısta bizimde düğünümüz bende bursalıyım hangi moda evi dikerim ve fiyat konusunda bilgi verdi kuzucum beni konu ile ilgili bilgilendirirsen müthiş mutlu oluruz öpüldün kuzucumm :) :16:Ayrıca bu modeli ekleyerek bize nasıl yardımcı oldun bilemezsin çokk teşekkür ederizzz :16:

Kesinlike 2!
1. olanı herkes giyiyor artık sinir oluyorum. Biraz farklı olmak lazım. Sen o 1.gelinliği giysen kimse aaa demiyecek çünkü herkes giyiyor ama 2. giysen ve düğününde olsam bütün gece seni izler , kıskançlıktan tırnaklarımı yerdim. Keşke ben evlenmeden önce gösterseydin bu fotoğrafı.

İlk gördüğümden beri istediğim gelinlik kısa olandı vücut tipimede uygun olduğunu düşünüyorum, ama prenses etekte içimde ukte kalacak. Bursada bu gelinlikleri yaptıracak uygun bir yerde buldum, şimdi tercih zamanı.Yardımlarınızı bekliyorum.
Eki Görüntüle 773605 Eki Görüntüle 773606

Kaynak : Mediha Cambaz facebook sayfasından

2.de çok güzel ama 1. daha bir güzel prenses modelle prensesler gibi olursun umarım :D

Kisa yada farkli bir gelinlik bana da cazip geliyordu. Ama biraz gelinlik denemeye basladikdan sonra uzun ama cok kabarik oilmayan bir gelinlige karar kildim. Cunku zaten 2. deki gibi modelleri zaten bir dugune giderken yada mezuniyet balosunda giyip hevesini alabiliyorsun. Ama gelinlik gibi boyle prenses gibi kiyafet sadece bir kere giyiliyor ve hevesini almak icin bir sansin var ;) Bence sende tatlim bi cik 2-3 gelinlik dene benim gibi fikrin 1 numaraya kayar

Bence 1.sı çooook guzel bayıldım.ama bu önu kısa olanı kardeşinın kuzenlerının vs. Düğünlerindede giyabılırsın.kendı düğününde 1.yi giysen daha hoş olur

2 gelinlikte ne baloda giyilir ne de bir yakının düğününde, 2. gelinliğin kabarıklığına ve kuyruğundaki şatafata bir bakın allah aşkına:) öyle bir elbiseyi mezuniyet balosunda anca amerikan filmlerinde görebilirsiniz, düğünde giysenin gelin sizi gebertir herhalde.

ben 2. gelinliğe bayıldım:52: önünü uzatıp giyersen mükemmel olur.

Prenses modeller klasik hale geldiyse bir sebebi var, çünkü çok beğeniliyor :16:

Bugüne kadar kaç tane, kaç tür gelinlik denedim, her seferinde de tül, kabarık etekli modelleri beğendim. Bazıları "gelinlik değil de elbise olsa daha hoş olurmuş." dedirtti bana. İkinci gelinlik de biraz öyle. Bakınca çok şık, farklı ve zarif ama ben kısa gelinlik hiç düşünmedim. Bence her gelin kendi düğününde bir prenses olmalı :21:

Benim karar kıldığım model de birinciyi andırıyor ama bu kadar kabarık değil. Bir de biz salon düğünü yapacağız kısmetse, yani zaten kısa gelinlik ortama uymazdı. Kabarıklığı ve bel yüksekliği kişiye özel ayarlanacak detaylar. Fazla kabarık etek de prenses olayım derken bastıbacak gösterebilir insanı :9:

Back