Gelinlik Modelleri Çok kararsızım 2 Gelinlik Arasında Kaldım Lütfen yardım edin. 1 mi 2 mi ?

Prenses mi ? Kısa mı ?

• Prenses

OY: 56 72,7%
  • Kısa

OY: 21 27,3%

• Ankete Katılan
    77

fatmagencay

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3
0
6
Bursa
İlk gördüğümden beri istediğim gelinlik kısa olandı vücut tipimede uygun olduğunu düşünüyorum, ama prenses etekte içimde ukte kalacak. Bursada bu gelinlikleri yaptıracak uygun bir yerde buldum, şimdi tercih zamanı.Yardımlarınızı bekliyorum.

Kaynak : Mediha Cambaz facebook sayfasından

hiç düşünmeden 1 tabiki
bu kısa gelınlıkleri hiç sevemedim elbise yada gelınlık ayırt edilmiyo

Gelinlik denildiginde sanki akıla uzun kuyruklu ya da kabarık modeller geliyor eger bir çılgınlık farklılık istiyorum diyorsanız 2.model çok hoş ama 1.modelde çok güzel karar sizin içinize sinsin inşallah

kısa olan cok modern ve göz alıcı ama ben buna rağmen prensesi tercih ederdim benimde 2014 haziranda düğünüm var ve düğünümde prenses olanı giyerdim

2.nin kumaşı modeli kuyruğunun salınışı çook güzel ama gelinliik kısa olmaz benim fikrimce.

2nin aynısnı yaptırıpta önünü uzun yaptırtsan bence 1. modele taş çıkartır hemde prenses model olur

bence 1. si çok güzel ...Tam anlamıyla bi gelinlik çok şık sade ve güzel ...

2.cisi böyle gelinlik değilde baloda giyilcek bir şey gibi ...

Ben de 1. gelinlikten yanayim. En azindan yillar sonra baktiginda asla pisman olmayacagin, risksiz ama bir o kdr da
ihtisamli bi gelinlik...
Sectigin kisa gelinlik de güzel, ama bu tür gelinlikler bana gelinlikten ziyade kostüm havasi veriyor.

Eger cok icinde kalacaksa bence kina elbiseni ( tabii kina gecesi düzenliyorsan)
bu tarz yaptirabilirsin, ama farkli bi renkle.

Ikisinden de hevesini almis olursun böylece :)

Son düzenleme:
1. model çok kötü, çok sıradan.
Artık 10 gelinin 15'i bundan giyiyor, fenalık geldi bana.
Eğer karakteriniz çılgınsa 2. seçilebilir. Bir arkadaşım giymişti ve çok yakışmıştı tam da böyle bir şey bekliyorduk zaten ondan.Ama be seçmezdim şahsen.

1 çok güzel. 2nin de güzel olabilmesi için önünün uzun olması gerek. kısa değilde uzun yaptırırsan onun kumaşı daha güzel çok asil durur

Kesinlikle 1 çok güzel gözlerimi alamadım gelinlik olarak hem dahada uygun ve şık:109:

1. hiç tarzım değil bence çok basit herkeste aynısındana var zaten
2. çok orjinal ve de şık duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…