• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çok kararsız kaldımm..Evdemi Kuafördemi?

sevgi_6101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
221
3
46
İstanbul
$7887_TUTKULU_KIZIL_pboxx-pixelboxx-86826_300dpi_1772H_1772W.jpg kızlar selam ben su palette tutkulu kızılı almıstım ama hala daha cesaret edemıyorum boyamaya soyledıgım boya bu. Sac rengım sıyahh ama uzerıne 4 aydır kestane kızıl boyadım,sadece rengı kırıldı ısıkta parlıyor sadece kırmızı ama uclar daha koyu tabıkı. sızce bu boya ısımı gorurmu yoksa yıpratırmıyım. dırek bı kuafore mı yaptırsam. ıstedıgım sac rengıde bu ; Eki Görüntüle 311083 lutfen fıkır verıınn cok ıhtıyacımm varr :1::52::18:

Son düzenleme:
koyu renk saça kızıl tonları tutmaz illaki açılacak onuda tavsiyem kuaförde yaptır canım .

Sacini aciciyla bir kere acip üzerine bu rengi boyarsan tutar. Yalniz bu bakir yansimali bir kizil, resimdeki rengi elde edemezsin bu boyayla. Resimdeki pembe yansimali bir kizil. Boya secerken isimleri ve kutudaki resmi dikkate almamani öneririm. Numaraya göre sec rengi.

Son düzenleme:
Kizili aciciyla bir kere acip üzerine bu rengi boyarsan tutar. Yalniz bu bakir yansimali bir kizil, resimdeki rengi elde edemezsin bu boyayla. Resimdeki pembe yansimali bir kizil. Boya secerken isimleri ve kutudaki resmi dikkate almamani öneririm. Numaraya göre sec rengi.

cnm zaten amacım bu boyayla sacımı acıp , uzerıne bı kac gun sonra ıstedıgım renge uygun bı boya kullanmaktı.:3: acıcı kullanmak ıstememıstım acıkcası sade olarak.. ama muhakkak kullanmam sart gıbı gorunuyor galıba yapacak bır sey yok..:31:
pekii oryall mı kullanmalıyımm yoksa su oksıdan lar varmıss bıraz arastırdımm sacıda ypratmıyor fazla dıyorr bazıları :53: yoksa bu ıkısıde aynı seylermıı????????

cnm zaten amacım bu boyayla sacımı acıp , uzerıne bı kac gun sonra ıstedıgım renge uygun bı boya kullanmaktı.:3: acıcı kullanmak ıstememıstım acıkcası sade olarak.. ama muhakkak kullanmam sart gıbı gorunuyor galıba yapacak bır sey yok..:31:
pekii oryall mı kullanmalıyımm yoksa su oksıdan lar varmıss bıraz arastırdımm sacıda ypratmıyor fazla dıyorr bazıları :53: yoksa bu ıkısıde aynı seylermıı????????

Bu boyanin siyah boyali saci acacagini sanmiyorum. Bunun acici etkisi dogal koyu renk saclarla sinirlidir. Kuaföre gidebiliyorsan git, ama ben kuaföre gitmek istemiyorum elim yatkin kendim yaparim diyorsan palettenin yogun renk acicisini tavsiye ederim. Bir sefer acarsin, üzerine istedigin rengi boyarsin. Siyahtan actiginda saclarin turuncu olur zaten, onun üzerine kizil rahatlikla tutar.

Oksidan boyanin yaninda verilen boyayi aktive eden bir ürün. O olmadan sac boyanamaz. Tek basina sac rengini soldurmak icin kullanilir ama siyahi fazla acmaz.

Oryalse dogal saclari beyaza kadar acabilen cok güclü, ayni zamanda saclari cok yipratan bir acici. Siyah boyayi da acabilir ama tek basina cok yipratir hatta saclarini yakabilir. Palettenin acicisinin icinde kücük paketlerde mavi acici toz olarak bulunur, miktari bu boyada ayarlandigi icin bir kullanimda saclarini zarar vermez. O yüzden palette yogun renk aciciyi tavsiye ediyorum sana.

Bu boyanin siyah boyali saci acacagini sanmiyorum. Bunun acici etkisi dogal koyu renk saclarla sinirlidir. Kuaföre gidebiliyorsan git, ama ben kuaföre gitmek istemiyorum elim yatkin kendim yaparim diyorsan palettenin yogun renk acicisini tavsiye ederim. Bir sefer acarsin, üzerine istedigin rengi boyarsin. Siyahtan actiginda saclarin turuncu olur zaten, onun üzerine kizil rahatlikla tutar.

Oksidan boyanin yaninda verilen boyayi aktive eden bir ürün. O olmadan sac boyanamaz. Tek basina sac rengini soldurmak icin kullanilir ama siyahi fazla acmaz.

Oryalse dogal saclari beyaza kadar acabilen cok güclü, ayni zamanda saclari cok yipratan bir acici. Siyah boyayi da acabilir ama tek basina cok yipratir hatta saclarini yakabilir. Palettenin acicisinin icinde kücük paketlerde mavi acici toz olarak bulunur, miktari bu boyada ayarlandigi icin bir kullanimda saclarini zarar vermez. O yüzden palette yogun renk aciciyi tavsiye ediyorum sana.

saol cnm verdıgın fıkırler ıcın.gercekten cok yardımcı oldun ve benı aydınlattın..galıba sımdı karar verıp yha yarın kuafore gıtmem yada sozunu ettıgın acıcıyı alıp kendım bırseyler yapmam gerekecek:52: her kosulda paylasacagım deneyımlerımı eskı sasım ve yenısının resımlerınıde yukleyecegım...:34:

Son düzenleme:
Back