Çok kullanılır gibi değil derken niye kullanılmasın ? Desen olarak benim tarzım değil ama zevk meselesi neticede, siyah-beyaz bir oturma grubu yada köşe takımıyla pekalada kullanabilirsin.
Açık renk halı zordur..Hemen kirlenir,ne yazık ki sürekli yıkamak gerekir.Eğer bu açıdan tereddüt duyuyorsanız değiştirme imkanınız varsa değiştirin bence de.
Yoksa mecburen diğer halılara göre biraz daha özeneceksiniz.Ancak bütünüyle beyaz olmadığı için şanslısınız bence.
[ındent]açık renk halı zordur..hemen kirlenir,ne yazık ki sürekli yıkamak gerekir.eğer bu açıdan tereddüt duyuyorsanız değiştirme imkanınız varsa değiştirin bence de.
Yoksa mecburen diğer halılara göre biraz daha özeneceksiniz.ancak bütünüyle beyaz olmadığı için şanslısınız bence.[/ındent]
Ben kendi odamda uzun süre kullandım.Çok seviyordum o ayrı ama saçlar dökülüyor ortada,minicik bir çöp düşüyor direkt ortada.Biri gelir çay içer bi damla çay damlar ama diğerlerine göre ortada.Çok örnek verilebilir. =) Ama dedim ya sadece kenarında olması açık rengin bir avantaj bence.
[ındent]
Ben kendi odamda uzun süre kullandım.çok seviyordum o ayrı ama saçlar dökülüyor ortada,minicik bir çöp düşüyor direkt ortada.biri gelir çay içer bi damla çay damlar ama diğerlerine göre ortada.çok örnek verilebilir. =) ama dedim ya sadece kenarında olması açık rengin bir avantaj bence.[/ındent]