• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kararsız kaldım

Behamer

tontin tinton
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.393
13
358
Adana
çok kararsız kaldım çeyizime bayıla bayıla iki halı aldım ama sankii çok kullanılır gibi degill
birde siz bakın arkadaslar

$positive-cool-8154-black.jpg

Çok kullanılır gibi değil derken niye kullanılmasın ? Desen olarak benim tarzım değil ama zevk meselesi neticede, siyah-beyaz bir oturma grubu yada köşe takımıyla pekalada kullanabilirsin.

Oturma grubu siyah gri ama mesele bu halının kenarları kar beyazz hemde oturma odası halısı olacakkk

Açık renk halı zordur..Hemen kirlenir,ne yazık ki sürekli yıkamak gerekir.Eğer bu açıdan tereddüt duyuyorsanız değiştirme imkanınız varsa değiştirin bence de.
Yoksa mecburen diğer halılara göre biraz daha özeneceksiniz.Ancak bütünüyle beyaz olmadığı için şanslısınız bence.​

[ındent]açık renk halı zordur..hemen kirlenir,ne yazık ki sürekli yıkamak gerekir.eğer bu açıdan tereddüt duyuyorsanız değiştirme imkanınız varsa değiştirin bence de.
Yoksa mecburen diğer halılara göre biraz daha özeneceksiniz.ancak bütünüyle beyaz olmadığı için şanslısınız bence.[/ındent]

bencede eve çocuklu misafir kabul etmesek :1::1::1::1::1::1: Eşe desekkii beyaz yere basma :1::1::1::1::1: Sorun olmaz herhalde:37::37::37::37::37::37::37:

bencede eve çocuklu misafir kabul etmesek :1::1::1::1::1::1: Eşe desekkii beyaz yere basma :1::1::1::1::1: Sorun olmaz herhalde:37::37::37::37::37::37::37:

:1::1:
Ben kendi odamda uzun süre kullandım.Çok seviyordum o ayrı ama saçlar dökülüyor ortada,minicik bir çöp düşüyor direkt ortada.Biri gelir çay içer bi damla çay damlar ama diğerlerine göre ortada.Çok örnek verilebilir. =) Ama dedim ya sadece kenarında olması açık rengin bir avantaj bence.​

[ındent]:1::1:
Ben kendi odamda uzun süre kullandım.çok seviyordum o ayrı ama saçlar dökülüyor ortada,minicik bir çöp düşüyor direkt ortada.biri gelir çay içer bi damla çay damlar ama diğerlerine göre ortada.çok örnek verilebilir. =) ama dedim ya sadece kenarında olması açık rengin bir avantaj bence.[/ındent]
yarın teslim ediliyo ewe yapacak bişey kalmıyo tadını çıkarmaya bakimmmmm artık:31::31::31::31::31::31:

çokkkkkkk iyi yapmışlım arkadaslar mükemmel bi halı sabah geldi actım baktım ceyizlerimin arasındaki yerini aldı:1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar:

çokkkkkkk iyi yapmışlım arkadaslar mükemmel bi halı sabah geldi actım baktım ceyizlerimin arasındaki yerini aldı:1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar:

Güle güle kullan :nazar: güzelmiş bencede yumoş yumoş görünüyo. Çok açık renk bi halı sayılmaz, kenarlarını da leke oldukça sili siliverirsin artık :1:

Back