çok kararsız kaldım.

handeonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
158
0
96
İstanbul
arkadaşlar tencere seti almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz.
önce karacanın yeni çıkan siyah teflon tencere setini almaya karar vermiştim ama
kullanımı zor olur dediler olumsuz yorumlar aldım.
emsanın yeni çıkardığı elma serisi ile tefalin edition flowers seti arasında kaldım
sizce hangisi daha iyi ve tefalde şuan kampanya var flowers setinde

canım öncelikle karacadan hep şikayet duydum kendim kullanmadım ama tavsiye etmem çeliğini. bende çaydanlığıyla çay seti var onlarda bile sorun olurmuki diye düşünüyorum henüz çeyizimdeler kullanmadım.
çeyizime emsanın çelik setini almıştım eski bilinen bir marka diye fakat anneme gerekti açtık kullanıyoruz emsan eski emsan değil kalitesi çok düşmüş farklı bir iç çeliği var ince ve soğan gibi şeyler hemen yanıyor çıkarması sorun. teflonu hakkında bir fikrim yok
çelik olarak aryıldızın efes setini,
teflon olarak da tefalin 2 tenceresini ve 4 tavasını aldım şuan devam eden 5 üründe %40 kampanyasından.
tefalin teflon kalitesi tartışılmaz.
çelik ararken bahsettiğin tefalin flowers setini de beğenmiştim fakat kapaktaki çiçekler buhardan kabarıp bozulma yapabilir diye düşündüm.
çelik için de jombo yada aryıldız diyorum
Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize

teşekkür ederim canım yardımın için karacadan hep olumsuz yorumlar alıyorum
ondan vazgeçtim zaten jumbo ya baktım klasik modelller vardı ben biraz farklı
olsun istiyorum flowers seti hoşuma gitti bakalım vazgecmezsem onu alıcam artık :)

bende emsanın dizaynını çok beğenmiştim...farklı diye ama hisarda karar kıldık...annemde hisar olsun dedi...yeni çıkan gri saplılardan alıyorum....şu an üretim aşamasındaymış hala beklemedeyim bu hafta yollarlar inşallahhh....

teflon olarak bende hala karar veremedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…