Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ÇOK İŞLEM GÖRMÜŞ SAÇ

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

merve345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1
0
1
28
merhaba benim saçım aşırı gürdü fakat 1 2 ay içersinde çok işlem gördü sarıdan mora mordan maviye maviden tekrar sarıya sonra saçım dökülmeye başladı ne kullandıysam işe yaramadı dökülmeden öncede kepek olmaya başladı aşırı derecede.doktorum bana dalini kullanmamaı önerdi fakat kaşıntım devam ediyordu duştan 2 gün sonra saşım deli gibi kaşınıyor ve saç uçlarımda inanılmaz yıpranık çalı gibi önerebileceğiniz yağlı saçlar için yumuşatıcı krem veya maske varmıdır revox ve urbanı çok kez denedim şuanda yves rocherin kepek karştı şampuanı ile serumunu kullanıyorum pek bi faydasını göremedim 2. kutusunu almıyacağım sanırım.krem maske ve serum önerileriniz nelerdir hangileri saç uçlarını yumuşatır?
saçlarım eskiden hafif dalgalıyıd şimdi iste kestirdiğim halde çalı gibi yüzüme batıyor nerdeyse gün içinde (sabah öğlen akşam) saç uçlarına uygulayabileceğim bir seum önerebilirmisiniz? teşekkürler.

Saç uçlarını yanıkları kestirmekten başka çare yalan canım temizlemen lazm saçını yoksa hiçbir bakım ise yaramıyor hicbisekildede boya surmemen lazm tekrar , sürekli bakim yağları kullanabilirsin ben şuan dax supergro kullanıyorum eritip iyi geldi

saçlarınla bayağı uğraşmışsın yıpranması çok normal arkadaşın dediği gibi kestirim uzun süreli bakım yapman lazım

kııızzzlarrr.saçlarım boyaydı föndü maşa derken aşırı bi yanık ve yıpranma oluştu.saçlarımı kestirmek istemiyorum ne olur bi öneri bulunun kurtulmak istiyorum bu durumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…