merhaba benim saçım aşırı gürdü fakat 1 2 ay içersinde çok işlem gördü sarıdan mora mordan maviye maviden tekrar sarıya sonra saçım dökülmeye başladı ne kullandıysam işe yaramadı dökülmeden öncede kepek olmaya başladı aşırı derecede.doktorum bana dalini kullanmamaı önerdi fakat kaşıntım devam ediyordu duştan 2 gün sonra saşım deli gibi kaşınıyor ve saç uçlarımda inanılmaz yıpranık çalı gibi önerebileceğiniz yağlı saçlar için yumuşatıcı krem veya maske varmıdır revox ve urbanı çok kez denedim şuanda yves rocherin kepek karştı şampuanı ile serumunu kullanıyorum pek bi faydasını göremedim 2. kutusunu almıyacağım sanırım.krem maske ve serum önerileriniz nelerdir hangileri saç uçlarını yumuşatır?
saçlarım eskiden hafif dalgalıyıd şimdi iste kestirdiğim halde çalı gibi yüzüme batıyor nerdeyse gün içinde (sabah öğlen akşam) saç uçlarına uygulayabileceğim bir seum önerebilirmisiniz? teşekkürler.
saçlarım eskiden hafif dalgalıyıd şimdi iste kestirdiğim halde çalı gibi yüzüme batıyor nerdeyse gün içinde (sabah öğlen akşam) saç uçlarına uygulayabileceğim bir seum önerebilirmisiniz? teşekkürler.