Cok inatci, beni bekleme, baskasini bul diyor :(

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Kizlar, belki hatirlayaniniz olur, cezaevinde erkek arkadasim var, cezaevi degilde, disiplin ve egitim amacli bir yerde, cünkü bi kavgaya karistigi icin tutuklanmisti. Tek sorunu biraz asi ruhlu olmasi, bi laf bi söz duysa hemen sinirlenir, kavgalara karisir, ama bugüne kadar bana ne bagirmistir nede bi tokat atmamistir. O icerdeyken, bi kac sorun yasadik, küsüp ayrilmistik, tekrar baristik, hersey unutuldu, fakat sevgili degiliz artik. Telde görüsüyoruz, cogu kez birbirimizden hala cok hoslandigimizi söyledik, tekrar bir iliski konusu cok kez acildi, yani birbirimizden kopamiyoruz.
Normalde kasim ayinda cikicakti, ama ne yazik ki icerde kavga cikmis, cezasi uzayabilirmis,bu durumda seneye cikabilir, o yüzden bana diyorki benimi bekleyeceksin, ben iyi biri degilim, baskasini bulabilirsin.Onu ziyaret etmek istiyorum, karsi cikiyor,onu o sekilde o ortamda görmemi istemiyormus.Daha önce resmi tatillerde bayramlarda bi kac günlügüne cikabiliyordu, almanyada iki haftada bir neredeyse resmi tatil olur. Fakat icerde kavgaya karistigi icin, artik izinli olarak disariyada cikamiyor. O yüzden moralide cok bozuk,bana diyorki, cezamin uzayacagini duydugum günden beri kimsenin beni ziyaret etmesini istemiyorum, hatta ailemin bile. Ama aile baska, ailesiyle görüsmese bile bi süreligine, sonucta onlarla irtibati kopmaz. Ama ben onunla görüsemezsem irtibat bir gün kopar. Istemiyorum, beni icerde görmeni istemiyorum diyor, sanirim gururu buna izin vermiyor. Ama görüsmek icin baska caremiz yok.En büyük korkum ise eger cep telefon kullandigi anlasilirsa, telefon elinden alinir, o zaman irtibatimiz kesilir, bi dahada bi araya gelemeyiz. Yani tek care onu ziyaret etmem, ona sevgimi göstermeliyim, onu seneye kadar bekleyebilecegimi göstermeliyim, aslinda oda istiyor beni görmeyi, ama gelme diyor, beni böyle görme diyor.
Simdi ben ne yapayim bu durumda, onu nasil ikna edeyim ki ben, onu ziyaret edebilmem icin.
Bide en son cumartesi günü telefonlastik, tabii ben yine ziyaret konusunu actim, morali bozuldu, neyse bosver dedi, ondan sonra bi kac dakikaligina ikimizde sustuk, simdi kapatiyorum, seni aricam sonra dedi. Pazar, pazartesi, sali gecti aramadi...Daha öncede bi iki gün aramadigi oluyordu, fakat simdi korkularim var iste.
Mesaj mi ceksem ne yapsam, icerde cep tel genelde cekmiyor, ulasamiyorum, sadece mesajlarim gidiyor. Yoksa onun aramasini mi bekleyeyim. Gün gectikcede ona daha cok baglaniyorum, onu ikna etmeye mi caba göstereyim, yoksa sen bilirsin deyip, bitireyim mi, cünkü dedigim gibi gün gectikce dahada baglaniyorum, ümitleniyorum, sonra ortada daha büyük bi sevgiyle kalmakda istemiyorum...
Bi kac arkadasimda, kendini kücük düsürme diyor, onu cok düsünüyormusum, sürekli elimde telefon ile geziyormusum, o isterse ararmis, ben ona onu cok istedigimi belli etmeyecekmisim, arkasindan kostugumu düsünmesin, gibi seyler söylüyorlar.
:çok üzgünüm:
mafoldumben

Son düzenleme:
canım sen bakma bence öyle dediğine.
sen şuan nasıl mutsuzsan o senden kat kat fazla mutsuz. belli ki bir depresyon yaşıor.
o nedenle de yanında oldugunu hissettirmelisin.
öyle dese de kalbi öyle demiordur. senle her konusmasında, emın ol kendını daha mutlu daha iyi daha huzurlu hissediordur.
bu dönem sana en çok ihtiyacı oldugu dönem. kendi de farkındadır bunun ama belli gurur yapıyor yada bu şekilde konuşarak senin onunla ilgilendiğini göstermeni istior.
bence sende ona, bu zor günlerinde ona destek olmasını engellediği için çok üzüldüğünü söyle.
seni böyle uzaklaştırdıkça daha çok acı çektiğini söyle.
o istese de istemese de bekleyeceğini söyle.
buna kararlı , oldugunu o ne derse desın, naparsa yapsın bu kararının değişmeyeceğini.
çıktığın gün, bana seni istemiyorum dersen anca senden vazgeçerim de.
içerdeyken uzaklaşman adına diyeceği hiçbirşeyi ciddiye almayacagını söyle
o güne kadar senden hiç haber alamasam bile ne olursa olsun seni beklerim de.
son olarak da seni istemeyen birini beklemenın , senin için çok acı bişey oldugunu ama ne olursa olsun o cıkana kadar bu kararından vazgeçmeyecegını tekrarlayarak, bu acıyı anca onun sayesınde aşabileceğini söyle.
eğer onu görmene müsaade ettiği takdirde böyle bir acı yaşamayacagını. senin onun yanında oldugun gibi onun da senin yanında oldugunu hissettirirse, bu bekleyiş sürecini mutlu olarak tamamlayacagını söyle. ve sana bunu çok görmemesini söyle.
bu kadar duygusaldan girersen olaya yumuşayacagından eminim ki.
bu şekilde konuşman hoşuna da gidecektie onun, ona moral olacaktır.

umarım cümlelerim anlaşılır olmuştur. bozuk cümleler yazmıs olabilirim.
çünkü saat itibariyle artık beynim durmus vaziyette :)

Siz devamlı aynı konudan yazıyorsunuz takip ettiğim kadarıyla ve çocuk da istikrarlı bir şekilde size arama beni istemiyorum diyor.. Ben ısrarınızı anlayamıyorum...

Bu kadar sinirli bi insanla geleceğin nasıl olur bilmiyorum. Şimdi katlanabilirmişsin gibine gelebilir
ama ilerde zor bence. Hem bu zamana kadar bana tokat atmadı da ne demek yok bide atsaydılmaz:

arkadaşım kusura bakma ama bence bi kere daha otur düşün o insanla birlikte olabilir miyim diye?

şimdi bi laf bi söz duydugunda hemen kavgaya karışan bi insan ilerde sevgili,nişanlı ya da evli oldugunuzda başını belaya sokmadan durabilecek mi?o zaman daha mı az üzüleceksin?senin bile başını belaya sokar böyle bir insan..

Siz devamlı aynı konudan yazıyorsunuz takip ettiğim kadarıyla ve çocuk da istikrarlı bir şekilde size arama beni istemiyorum diyor.. Ben ısrarınızı anlayamıyorum...

israrim su nedenden dolayi, oda görüsmek istiyor, ilgisi var fakat dedigim gibi gurur meselesi yapmis, onu ziyaret etmeme karsi, bende bu sacma düsünceyi aklindan cikarmak istiyorum

çok seviyorsan devam et ama adam hiç istemiyorsa da zorlama,
ne kadar daha bekleyecesin? ne kadar süre içeride olacak?
Mesela adam 15 ay askere gidince bekleniyr.

Nereye kadar devam edecek ki böyle birisiyle, erkek arkadaşın kendini değiştiremezse eğer bu ilişkinin geleceği hiç parlak değil... Düşün mesela siz evlendiniz onunla ve herangi bir nedendden dolayı seninle ilgili birşeyi yanlış anladı o zaman sana karşı sinirlerini frenleyebilecek mi, hiç zannetmiyorum... Ya da sana karşı bişe yapmasa bile sonuçta dışarıdaki insanlarla yine bir anllaşmazlığı falan olduğunda yine başını derde sokacak ve cezaevine atacaklar çocuğun olduğunu düşün bir de, hem çocuğun psikolojisi açısından hem de senin için hiç iyi olmaz ama yine karar sana kalmış tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…