• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok ilginç sizce hamile olabilir miyim

Elif eylulcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
130
61
48
34
Arkadaşlar merhaba. Benim son adet tarihim 21mayis yani nerdeyse iki buçuk aydır adet olmadim. Doktora gittim ultrason ile bakti ve herşeyin normal kullandığın anti depresanlar yapıyor olabilir dedi. Kist yok yumurtalık çok iyi çalışıyor dedi. Bana ilaç verdi Tarlusal ve on gün içinde adet olcaksin dedi bugün 11.gun adet olmadım. İlacı içerken eşim ile korumasız birliktelik yaşadım. Sizce hamile olabilir miyim? Yani Tarlusal içerken gebe kalmak mümkün müdür? İdrar testinde çıkmadı sizce ne yapmalıyım (biraz uzun oldu ama affola)

İlaç hakkında bir şey diyemeyeceğim; ama şüpheleniyorsanız kan testi yaptırın, kanda kesin çıkar. Bir de ilaçlar herkeste farklı şekilde etki gösterebiliyor, doktor 10 demiştir; ama 12 gün olur mesela.

İlaç hakkında bir şey diyemeyeceğim; ama şüpheleniyorsanız kan testi yaptırın, kanda kesin çıkar. Bir de ilaçlar herkeste farklı şekilde etki gösterebiliyor, doktor 10 demiştir; ama 12 gün olur mesela.
Tarlusal 10.gun olmazsa hamilesiniz demisti doktor. Bugün kadın doğuma gidicem bir daha. muhtemelen kan testi isticektir

Tarlusalla hamile kalan çok kadın var çünkü içinde progestan olduğu için hamile değilsen adet, hamileysen bebeğe zarar vermeyecek gibi üretilmiştir

Back
X