• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok İlginç ,Komik ve Şık Davetiyeler

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
49
358
İstanbul
kedilidavetiye.JPG

kugudavetiye.JPG

dscn7967.JPG

kusludavetiye.JPG

meleklidavetiye.JPG

sedefdavetiye.JPG

komikdavetiye.JPG

kelebeklidavetiye.JPG

DSCN8201.JPG

komikdavetiyeler.JPG

penguendavetiye.JPG

cizgiflimdavetiye.JPG

g%C3%BCnesdavetiye.JPG

DSCN8137.JPG

DNO8.jpg

DNO13.jpg

DNO16.jpg

elyap%C4%B1m%C4%B1davetiye.jpg

DNO24.jpg

r%C3%BCyadavetiye.JPG

alıntı

:gitme:Ah ah ahhhhhhhhh
Diyorum başka da bir şey demiyorum :1ninca:
Neden olduğunu az çok anladınız sanırım yerimseniben

harikalar ama niyeyse ben davetiye ye çok para bayılma taraftarı diilim hadi başka bir ayrıntı olsa neyse ama bir başkasına veriyorsun ve zannetmiyorum saklasınlar sen özene bezene al o kadar para bayıl düğün bitsin hooop çöpe biz evlenirken çok para vermedik davetiyeye ama gene de bunlar güzeller...
bazıları bu ayrıntıya önem veriyor olabilirler çünkü bi yere yaşanacak bi heyecan ve güzellikkk

Arkadaslar bunlar cok basit örneklere benziyor evdede yapilabilir sanirim:uhm: Gerci o kadar kalabaligin icinde ugrasmaya degmez ama cok fazla para vermeyede degmez bir kagit parcasina..

hepsi birbirinden güzellerrrr... hep içimde ukte kalacak.düğün davetiyelerini kayınpederim haberim bile olmadan kendi seçip bastırmıştı... offf...offf...

davetiyede oğlumun ismini görünce içim bi tuhaf oldu:gitme:.allahım inş. oğlumunda böyle davetiyelerini görmeyi nasip eder:Saruboceq:

Evet, birisi ilgilense keşke bizde beğenmek istiyoruzzz ama göremiyoruuzz.. Hepsi x görünüyor :(

Back