- 14 Aralık 2008
- 3.586
- 24
-
- Konu Sahibi asiyan_1010
güzel bir yazı....
gözlerim doldu okurken ...yaşadıklarımız ayen böyle hatta fazlası var...
hamile kalmak zor zaten hamile kalıp sağlıkla kucağına almak daha zor....ahh o çizgi bile beni mutlu etmeyecek 3 kere çizgiyi görüp kaybetmek..kızımın mezarına gitmek mahvediyor insanı....psikolojim bozuldu psikoterapi ile ancak toparladım kendimi...bebek derken kafayı da yiyoruz...
allahımmm kimsenin kucağını boş bırakma....
canım seninle benzer şeyleri ben de yaşadım. ama umudumu kaybetmedim.güçlü olmalıyız...Rabbim meleklerimizi sağlıklı sıhhatli şekilde bir an önce kucağımıza versin inşallah..
asıyan canım düşüncelerimizi yaşadıklarımızı yazıya dökmüşler yaşadıklarımı bir başkasından duyunca aslında nekadar ağır seyler yaşıyormusuz diye düşündün sanada tşk.
o güzel haberi ağlayarak alacağımız günler çok yakındır inşallah.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı,hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.çok güzel bir paylaşımdı,teşekkür ederiz...
güzel bir yazı....
gözlerim doldu okurken ...yaşadıklarımız ayen böyle hatta fazlası var...
hamile kalmak zor zaten hamile kalıp sağlıkla kucağına almak daha zor....ahh o çizgi bile beni mutlu etmeyecek 3 kere çizgiyi görüp kaybetmek..kızımın mezarına gitmek mahvediyor insanı....psikolojim bozuldu psikoterapi ile ancak toparladım kendimi...bebek derken kafayı da yiyoruz...
allahımmm kimsenin kucağını boş bırakma....
çok güzel bir yazıydı kendimi anlattın sankiii teşekkürlera.s.