çok ilginç:)gebe kalamayan anne adayları için:)

güzel bir yazı....

gözlerim doldu okurken ...yaşadıklarımız ayen böyle hatta fazlası var...
hamile kalmak zor zaten hamile kalıp sağlıkla kucağına almak daha zor....ahh o çizgi bile beni mutlu etmeyecek 3 kere çizgiyi görüp kaybetmek..kızımın mezarına gitmek mahvediyor insanı....psikolojim bozuldu psikoterapi ile ancak toparladım kendimi...bebek derken kafayı da yiyoruz...
allahımmm kimsenin kucağını boş bırakma....

canım seninle benzer şeyleri ben de yaşadım. ama umudumu kaybetmedim.güçlü olmalıyız...Rabbim meleklerimizi sağlıklı sıhhatli şekilde bir an önce kucağımıza versin inşallah..

canım seninle benzer şeyleri ben de yaşadım. ama umudumu kaybetmedim.güçlü olmalıyız...Rabbim meleklerimizi sağlıklı sıhhatli şekilde bir an önce kucağımıza versin inşallah..

inşallah canım..
allah sanada banada bir daha yaşatmasın...sağlıklı bebeklerimizi alalım hayırlısıyla kucağımıza inşallah..

rica ederim canım.haklısın o kadar cok ağır seyler yasıyoruz ki bizi ancak bizim yasadıklarımızı yasayan anlar.üzülme sende gül herzaman..

simdi üzülüyoruz ama yakında bu yasadıklarımıza gülüp gecicez.emin ol ki allah yoktan varedendir.biz kullarını görmezden gelmez sanırım..

allahım senin dualrını kabul etsin.inş yakında alırsın kucağına bebişini.üzülme lütfen.sabret.kendini koyverme.inanıyorum ben.sende inan.ümidini kaybetme.

mhtp ve canarzu verende allah alan da allah.çok zordur mutlaka ama sabırlı olun siz iyi olun bundan sonra inşallah en kısa zamanda bizlerde anneliği tadarız önce göbişlerimiz sonra kucağımız dolar....

çok beğendim çok güzeldi.gerçekten her bayanın yaşayıp anlatamadıklarını anlatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…