How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama cok hoş renk ama hangi renk:):)

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
akadaşlar nette gezşnirken bu rengi gördüm cok hoşuma gitti bilen varmı bu rengi ayrıca hangi marka boyada bulabilirim
002gaj.jpg

ben ucları kızıl-koyu kahve olan saclarımi palettenin acıcısıyla acınca aynen bu renk olmustu bakır kızıl sanırım ama dipler kendi rengim oldugundan boyadım tekrar ustunu malesef artık bu renk değiller :S

nette biraz bakdım şarap kızlı demişler bu renge şarap kızılı gibi gelmedi bana

bakır desem bakır değil kahwe desem kahwe değil arada kumral da yansıyoo off babamda kuaför ama bi ona sormak lazımmm çözemedim bakır kumral olabılır dıye düşünüyorumm ama şarap kızılı kesin degıl onu biliyorum:))

canım ben bronz kahveye boyadığımda bu rengin birazcık daha koyusu olmuştu ama saçlarımı önce karamel tonlarına gelene kadar açmıştım. sonra bronz kahveye boyamıştım bu rengin azıcık koyusu oldu.

bakır desem bakır değil kahwe desem kahwe değil arada kumral da yansıyoo off babamda kuaför ama bi ona sormak lazımmm çözemedim bakır kumral olabılır dıye düşünüyorumm ama şarap kızılı kesin degıl onu biliyorum:))

cnm haberini bekliorum bende cıkamadım bu boyanın içinden:):)

bu rengi bende çok aradım ama bulamadım bu olduğunu düşünüyorum boyayı nasıl bulacağımı bilmiyorum bulunca hemen boyıcam.

loreal majirel çok kaliteli bi boya markası ..yani çok iyi kuaförler boyuyolar bu markayla ve tabi tuzlu biraz.. u boyayı bulman zor canım kuaför malzemeleri satan yerlere bakçan ama bulurmusun bilmiyorum..3sene önce bi kızıl boyatcaktım kuaför bu boyayla sana 100e boyarım demişti saçlarım kısaydı tabi ..şimdi ne kadrdır bilmiorum

canım internette 15,32 tl bulması pek zor değil canım eğer söylediğin kadar güzel bi boyaysa alırım

Back