• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri çok hoş gelinlikler

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
$Çok Güzel Gelinlik Modelleri.jpg $2011-2012-gelinlik-modelleri-5.jpg $80x120boş.jpg
çok hoş gelinlikler herkesin zwvki farklıdır elbet benimz evkime yakın olan modeller bunlar..

Canım modelleri zevkine uyabilir ama dikimleri hiç kaliteli gelmedi bana . Benden bir tavsiye dümdüz bir gelinlik diktirecek olsan bile dikimi çok güzel yapan bi yerde diktir inan dikim gelinliği çok faklı yapıyor .Bazı arkadaşlar paylaşıyor modeli çok güzel sonra da dikilmiş halini koyuyor bu bu gelinlikmiydi oluyor insan.

Canım modelleri zevkine uyabilir ama dikimleri hiç kaliteli gelmedi bana . Benden bir tavsiye dümdüz bir gelinlik diktirecek olsan bile dikimi çok güzel yapan bi yerde diktir inan dikim gelinliği çok faklı yapıyor .Bazı arkadaşlar paylaşıyor modeli çok güzel sonra da dikilmiş halini koyuyor bu bu gelinlikmiydi oluyor insan.

dikimleri konusunda haklı oalbilirsin canım çünkü ben hiç anlamam bu kkonudan :) anladım canım tavsiyen için teşekkür ederim zamanı gelirse değerlendiririm inşallah :)

Back