Gebeliğe Hazırlık Çok heyecanlıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeyneppzezee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
348
602
53
31
Merhaba herkese. Arkadaşlar ben bugün bebeğim olmuyor diye, doktora gitmiştim. Kan sonuçlarıma baktı ve gebesin ama çok erken, adetin geçmemiş daha, kesenin görünmesi için biraz zaman geçmesi lazım deyip 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ben çok şaşkın ve heyecanlıyım. Doktorun yanılma payı olacağını düşünmüyorum kan testine baktığı için ama yine de anlattıklarıma göre var değil mi :olamaz:

ne kadar güzel bir şey sürpriz olmuş size hayırla sağlıkla alın kucağınıza kan vermeyi ihmal etmeyin gün aşırı en az %60 artması gerekli

ne kadar güzel bir şey sürpriz olmuş size hayırla sağlıkla alın kucağınıza kan vermeyi ihmal etmeyin gün aşırı en az %60 artması gerekli
Evet sürpriz oldu gerçekten. Amin insaALLAH sag salim alırız.. Ama doktor 10 gün sonra gel dedi ve kan ver 2 günde bir demedi. Ne yapayım şimdi ben?

Evet sürpriz oldu gerçekten. Amin insaALLAH sag salim alırız.. Ama doktor 10 gün sonra gel dedi ve kan ver 2 günde bir demedi. Ne yapayım şimdi ben?
Km değerlerin yükselmesi gerekiyor sağlıklı gelişim için ondan dolayı tekrar ver canım. Birkaçgün sonra
Ama gebe görünüyorsun şuanda hayırlısıyla kucağına al inşallah

Back