• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok Heyecanliyim Sanirim.......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kerman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hala hasta olmadım bekliyorum kan testi yaptırmaya korkuyorum negatif çıkar diye. :( idrar tıstinde ne zaman belli olur o zaman kan testi yaptıracağım.
dua edin.

tam olarak kaç gün geçti?korkunun ecele faydası yok be canım yaptır varsa var yoksa yoktur..insall hvardır...vala benim adetim 3 5 gün eçince idrarda silik çizgi halinde çıkmıstı.ama kanda çıkıo hemenn

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim.klomen ve çatlatma iğnesi kullandım heyecanla şu on günün geçmesini bekliyorum öncesinde anlama imkanı yokmu?bileniniz varmı?

mevzey daha erken öğrenmenin bir yolu yok galiba.beklicen yani.bende klomen kullandım ama çatlatma iğnesi olmadım.yarın adet günüm bende heyecandan ölüyorum.ama pekde umudum yok.13 aydır aynı sonuç oluyo.

mevzey daha erken öğrenmenin bir yolu yok galiba.beklicen yani.bende klomen kullandım ama çatlatma iğnesi olmadım.yarın adet günüm bende heyecandan ölüyorum.ama pekde umudum yok.13 aydır aynı sonuç oluyo.

merhaba canım ne oldu senin içiin çok heyecanlandım gelişme varmı beni merakta bırakma inş. ii haberler verirsin dualarım seninlea.s.

mevzey canım hala adet olmadım.sabah test yaptım negatif çıktı.birkaç gün daha olmazsam kan testi yaptırırım heralde.iyi dileklerin için sağol canım

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim.klomen ve çatlatma iğnesi kullandım heyecanla şu on günün geçmesini bekliyorum öncesinde anlama imkanı yokmu?bileniniz varmı?

sevgili kardeşim.....haziran 1 den sonra yazdın ise ben göremedim...pozitif negatif mi öğrenmek istiyorum....

Back
X