• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok Heyecanliyim Sanirim.......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kerman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kerman

Ziyaretçi
arkadaşlar daha önce belirtileri yazmıştım. bugün adet günüm ve sabah gebelik testi yaptım 2. çizgi silik bir şekilde çıktı. 1 saat sonra kayboldu. ama 20 dk gitmedi.
dua edin sanırım hamileyim ne dersiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!:utangac:

Canım rabbim gönlüne göre versin işallah hamilesindir
1-2 gün bekle zor olucak beklemek ama kan testi yaptırır
emin olursun böylece :))

inşallah hamilesindir canım ama bence ölesin bencede 1-2 gün sonra testi tekrarla

teşekkürederim canım.
bide vücud ısım bugünlerde 36.8 ,37.0 gibi gidiyor.
:utangac:

bu kadar heyecan yapma kız sakin ol biraz inşallah hamilesindir ama sanırım o ikinci çizgi hiç kaybolmuyor neyse bende felaket tellalı gibi sen içini ferah tut

rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesindir:teytey:

valla canım benimde öle silik olmustu ama uçup gitmemisti.ama eğer çok çok çok yeniyse olma ihtimali olabilirde.hiç olmasa o çizgi çıkmazdı sanırım.benim 3 kere silik çıktı ama dediğim gibi kaybolmadı...

canim benim adet gunum bugun diyorsun bence test yapmamaliydin yanilma payi yuksek bence en az 4-5 gun bekle o zaman acnak belli olur...ve cizginin kaybolmasina sasirdim dogrusu hic duymamistim...dedim ya daha cok erken bence bekle biraz sabir...Allah gonlune gore versin...

inşallah arkadaşım hamişsindir silik çizgi çıktıysa hamiş olabilirsin Allah gönlüne göre versin canım

kerman belirtilerin neydi.ben takip edemedimde.benimde 2 gün var adetime o yüzden soruyorum.paylaşırsan sevinirim.

TATLIM ŞİMDİYE KADAR 100 LERCE TEST YAPTIM....AMA HİÇ BİRİNDE ÇİFT ÇİZGİ YAKALAMADIM...
ISINDA GAYET İYİ...BENCE HAMİŞSİN.. HAYIRLI OLSUN BİR İKİ GÜN DAHA BEKLE.. KAN TESTİ YAPTIR VE BİZE O GÜZEL MÜJDEYİ VER....NE MUTLU SANA....a.s.

[/B]
arkadaşlar daha önce belirtileri yazmıştım. bugün adet günüm ve sabah gebelik testi yaptım 2. çizgi silik bir şekilde çıktı. 1 saat sonra kayboldu. ama 20 dk gitmedi.
dua edin sanırım hamileyim ne dersiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!:utangac:
Umarım hamişsindir ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın:emir_bebek::nazar:

hadi güzel haberini bekliyoruz canım...
bencede hamiş sin...rabbim gönlüne göre versin tatlım...

Hamilelik testlerinde 10 dakikadan sonra oluşan sonucun geçerliliği yoktur. Yani testin sonucunu 1 saat sonraki görüntüye göre değerlendirmemeniz gerekir arkadaşlar. Gördüğün ilk görüntüdür önemli olan... O nedenle 1 saat sonra ikinci çizginin kaybolması bir anlam taşımıyor canım...

allah herkesin gölüne göre versin
inşallah hamişsindir

Hamilelik testlerinde 10 dakikadan sonra oluşan sonucun geçerliliği yoktur. Yani testin sonucunu 1 saat sonraki görüntüye göre değerlendirmemeniz gerekir arkadaşlar. Gördüğün ilk görüntüdür önemli olan... O nedenle 1 saat sonra ikinci çizginin kaybolması bir anlam taşımıyor canım...
valla ben kan testinde hamilelik çıkınca heyecandan inanamayıp eve gelip bide kaset testlerden yaptım ve baktım tek çizgi tam atıcaktım annem sağolsun kızım atma bekle dedi ve sonra ikinci çizgi silik çıktı yani hemen çıkmıyor beklemekte fayda var 15 dk.ya kadar normal bence..

hala hasta olmadım bekliyorum kan testi yaptırmaya korkuyorum negatif çıkar diye. :( idrar tıstinde ne zaman belli olur o zaman kan testi yaptıracağım.
dua edin.

Back
X