- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- Konu Sahibi SolAnahtari
Hamilesin canım,kanda da pozitif çıkacaktır.Tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzından bal damlıyor canım insallah bakalım bugün belli olur bir saat sonra gidicem hastaneye vişneli turtam vermemmi haber hemen yazarım sonucuHamilesin canım,kanda da pozitif çıkacaktır.Tebrikler
Kizlar hastaneden geliyorum kan verdim öğleden sonra alicam sonucu bakalım ne çıkacak hakkımızda hayırlısı
Sadece göğüs ağrısı canım 15 günden fazladır agriyor dokunamiyorum ve bel ağrısı var sabahları yatirmiyor o derece agriyor kan sonucunu alayım neler yaptığımı yazicam canım bana faydası olan şeyler inşallah isteyen herkese fayda ederCNM BELİRTİN VARMIYDI,
TEST YAPMADAN ÖNCE,,
Kızlar aldım sonucu hamileyim inanmıyorum ya beta HCG degerim 795,24 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah canım değerin çok güzel. Sağlıkla al kucağınaKızlar aldım sonucu hamileyim inanmıyorum ya beta HCG degerim 795,24 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar aldım sonucu hamileyim inanmıyorum ya beta HCG degerim 795,24 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım özellikle dikkat ettiğim birşey yoktu ben PKK hastasiyim gittiğim her doktor klomen verdi gönderdi ama sadece bir defa catlatma iğnesi kullandım ama ise yaramadı bu ay klomenle beraber bal tarçın çörek otuda kullandım sanırım oo ise yaradı birde ilişkiden sonra kalkmadim yatabildigim kadar yattım tabi belimin altına yastık koyarak inşallah sende en kısa zamanda kavusursun hayaline canımCANM HAYIRLI OLSUN, ÇOK SEVİNDİM :)
DARISI BAŞIMIZA,
BENİMDE BİR SENE OLACA,
ÖZELLİKLE DİKKAT ETTİĞİN BİR DURUM OLDU MU,
PAYLAŞICAM DEMİŞTN
Tsk ediyorum canım belirtilerim 15 gündür bel ağrısı var sabahları yatirmiyor o kadar şiddetle ve yine 10 günden fazladır göğüslerinde ağrı var başkada hicbir belirti yok benim ilk gebeligimde de yoktu. İnşallah sende en kısa zamanda kavusursun hayalineinsallah saglıckla kucagına alırsın cok sevındm yaaa
belirtilern nelerdi