nazcım nerdesin sen ya benim bebişin cinsiyetini bu hafta içinde öğreneceğim bi türlü öğrenemedim yavvvv yani gidemedi hastaneye bazen çok hareketli oluyo bazende hiç olmuyo korkuyorum o zamanlar ama bakalım hayırlısı
Merhaba Naz;
Bende 26+6 günümdeyim.Benimde kızım olacak.Bizimkide çok hareketli maaşallah, devamlı sol tarafımda yatmaya çalışıyom.Sırtüstü belime iyi geliyodu ama o zamanda bebek nefessiz kalır diye biri dedi.Sağ taraftada kan damarları falan varmış galiba, o taraftada rahatsız oluyomuş.O yüzden hep solda yatmaya çalışıyom, ama yan yattığımdanda karnım rahat etmiyo, yastıklarla yatıyom hep....
Yürüyüş yapmaya çalışıyom ama ayaklarım şişiyo ve ayaklarımın altı sızlıyo...Akşamları karnım geriliyo, gittiğim yerde de rahat oturamıyom.
Hep hareketli bizimkide sabah benimle kalkıyo, öğleden sonra bi sessizlik 3-4 'e kadar sonra akşam üstü yine hep hareketli...Bazen bayağı bi döndüğünü hissediyom.Hele akşam soluma yatmıştım, sağ kasığımı iki kere öyle bi tekmeledi ki ağrıdı. Hemen kalktım napıyo canım acıdı diye... Eşimde gülüyo...
Nasıl geçecek ya zaman, ya iyice ağırlaşıp yürüyemezsem diye korkuyorum...
iyiyim canım şükür bugün 1. evlilik yıl dönümüm o yüzden farklı bi gün tabiki bu hafta gidicem nasip olursa bebeğim sat göre 23+5 ama ultasyonda ne kadar çıkar bilmiyorum cinsiyetinide öğrenirim artık gidemedim bi türlü işler yüzünden aman sağlıklı olsunda hiç önemli değin cinsiyeti
temennin için çok tşk. ederim canım ayrıca eşim içinde o kadar önemli değil o da diyo eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsun hiç önemli değil zaten ilk bebeğimiz ama insan yinede öğrenmek istiyo çünkü cicilerini ona göre alcam teyzesi ya: ))))))
bende 25+3 um.. oğlum masallah bazen cok hareketlı kıpır kıpır bazende cok sessız..ama sessızlıge tercıh ederım hareketlı olmasını.. ama sımdıye kadar hıc canım yanıcak kadar olmadı ılerıde olucaksa olur sanıyorum yanı bıraz daha buyuyunce.. o kıpırdadıkca tekme attıkca dogsun dıye daha cok sabırsızlanıyorum kucagıma alıp sevmek ıstıyorum.. hayırlısıyla inşallah..:1rolleyes:
merhaba ben 26+2 günlük hamileyim ve bende gerilme çok oluyor bebeğin hareketine ise maşallah diyecek yok sabah beni uyandırıyor tam bir çalar saat onun sayesinde işe geç kalmıyorum cinsiyeti kız ama isim bulamıyorum bana yardım eder misiniz?
slm ben geldim nazzzzzz hastaneden yeni geldik bebiş sağlıklıymış renkli ultrasyon istedi 60 ytl fiyatı bendede yoktu yaptırmadım inş. sonra pişman olmam bu arada prensesim olcakmış:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?