• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Güzel Bir Yüz-Muhteşem Gözler...İşte Tuvana Türkay.

brunettee

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.360
467
688
03.10.1990 İstanbul doğumludur .Anne tarafından Rizeli Baba tarafından Bulgaristan Göçmenidir . Güneş koleji lise 4. sınıf öğrencisi şuanda üniversite sınavlarına hazırlanmaktadır . 1 sene Ali İhsan Kısac'tan şan dersi aldmıştır şuanda latin dans dersleri almaktadır .profesyonel piano calıyor söz yazıyor ve beste yapıyor .Yüzme dalında birincilikleri var .. oyunuluk egıtımıne devam edıyor . 9 yaşından beri oyunculuk yapmaktadır. Akademi Neodan oyunculukk eğitimi aldı. 1 sene şan ve diksiyon dersleri aldı. Birçok reklam ve dizide rol almıştır. Tuvana Türkay “Yer Gök Aşk” dizisinde rol almaktadır.

Rol Aldığı Yapımlar:

Dizi:
Yer Gök Aşk
Ayrılık Aşkta Ve Savaşta Filistin 2009
Kollama 2009
Cumhur Cemaat 2007
AYRILIK AŞKTA VE SAVAŞTA FİLİSTİN
Reklam:
Akbank 2009
Ayyıldız GSM 2009
Türk Telekom 2007
Kent 2005
Only Ped 2005

Tuvana'yı çok beğeniyorum.Terazi Burcu olması ise sempatimi artırdı. :))

Uploaded with ImageShack.us

bu kızın gözleri lens, ayrıca burnuna da estetik yatırdı şimdi. birce akalay tuvanaya on basar bence. antipatik şey:1:

Gözlerinin lens olduğunu düşünmüyorum.Bununla ilgili bilgiyi nerden aldıysan doğal gözrengini de yayınlamanı istiyorum.Burnunu estetik yaptırmış evet ama ben bu sayfayı Tuvana mı Birce mi diye açmadım ki kıyaslamasını burdan yapayım.

Bu arada ablasıda passaparolada hosteslik yağmış.Çağrı Katre Türkay.

Son düzenleme:
Gözlerinin lens olduğunu düşünmüyorum.Bununla ilgili bilgiyi nerden aldıysan doğal gözrengini de yayınlamanı istiyorum.Burnunu estetik yaptırmış evet ama ben bu sayfayı Tuvana mı Birce mi diye açmadım ki kıyaslamasını burdan yapayım.

Bu arada ablasıda passaparolada hosteslik yağmış.Çağrı Katre Türkay.

yer gök aşkta ilk bölümlerde mavi lens takıyordu. zaten senin yayınladığın bazı fotolarda da gözleri mavi. şimdi yeşile döndü yeşil takıyor. dizinin son bölümünde ağlarken gözlerine bak, bildiğin kahverengi. halbuki yeşil gözlü biri ağlayınca gözleri daha da yemyeşil olur. ben ela gözlüyüm ben bile ağladığımda, duştan çıktığımda gözlerim yeşil oluyor. yani ağlayacağı sahnede lenslerini çıkarmış, o yüzden gözler kahve:) ha bu arada dişleri de yapma, normalde ön dişleri ayrık.. hoş kız ama doğal değil onu anlatmak istiyorum:) dişlerinin ayrık halini merak ediyorsan orhan ölmez'in iki elin kanda olsa da gel klibini izle derim:)

Back