• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok guzel bir site.

Cok saolun kizlar.kendi evimi yeni sattim aslinda onunda resimleri var.benim antika bilgisayar cok ugrastiriyor.yeni eve gecince hemen yeni birsey alicam.Su an kullandigim bilgisayar tablet oldugu icin bunda nasil kullanir bir turlu beceremedim.
Yurtdisinda yasiyorum onceki evim tek katli 3 odali bir evdi ve cok kucuktu.
Esimle ben eski evleri seviyoruz cunku burda yeni yapilan evlerin planlari birbirinin ayni olup hic bir ozelligi olmayan fabrika cikisi gibi geliyor.Soyle diyim bir mahelleye girdiginiz evinizin numarasi olmasa kendi eviniz karistirirsiniz.
Simdi ki evimizi gorunce resmen asik olduk cunku turkiyede buyidugum iki katli eve cok benziyordu plani.ev 35 senelik new orleans frenh style olara geciyor.esimin cocukluk evi de cok benzeri insallah bizde cocuklarimizi burda buyutucez.

Siteye gelince cok guzel ornekler ve binlerce ornek var.
Odalar su anda beyaz rennkte ve rengini deisip deismemekte kararsizim hala.Birazdan netten cikip disciye gidicem.geldigimde eger becerebilirsem evin su anki resimlerini ekliyicem.bizim burda ev alirken emlakcilar resimlerini ekliyor sende evi begenip emlakcini ariyorsun.Islemlerin bitip evi teslim alman ise 1 ayi buluyor.8 nisanda insallah bizde imzalari aticaz.

Back
X