Saç Kesim Şekilleri Cok guzel bir kıvırcık nasıl yapabilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul

bu sacı kuafore gitmeden nasıl yapabilirim cok begendim :)saclarım gogsumun 5 cm falan altındalar boyle olurmu ki dogal hali dalgalı-kıvırcık birsey

canım ince ince masala sonrasında sabıtle sprey yada kopukle ve kafanı one egıp saclarını salla ellerınne buklelerın bırbırıne karışmasını sagla bıkac kere aynı hareketı yap

Son düzenleme:
kendı saclarımda kıvırcık demıssın nasıl kıvırcık hafıf dalgaysa masa kıvırcıksa saclarını yıkadıktan sonra tara jole sur ellerınle dalga ver sonra kurutma makınasının ucuna vıgo tak sekıllendır ama asırı kurutma makınada cok kaparırı yoksa sonrasında basını one eg ellerınle dalgaları salla cok havalı bısey oluyo tavsıye ederım kofordede dalgalı saclara boyle sekıl verıyolar daha once koaforde calısmıs bırı olarak soyluyorum

Canim bu sac icin saclarini ince tutamlar halinde diplerden masa ile kivircik yapip sonra krepe ile kabartabilirsin.Ama baya ugrasman gerek =)

Koyun poposu gibi dicem olmıcak şimdi :) Hiç sevmem içinde böcek barınabilitesi olan saçları

bak bu resimde, sondaki kıvrımlı siyah parçadan lazım. ama bunun daha incesi oluyor ve ayrı değil de maşanın üzerinde hazır hali de satılıyor o daha iyi olur ama şimdi onu ben bulamadım :) vaktinde çok kullandım o maşa sayesinde böyle saçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…