• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok geyik şok geyik

kesinlikle katılıyorum o bizden daha mutsuz sadece hırsını çıkarıyor.

yalnız topiği yeni farkettim bol bol gülecek gibiyiz burada :KK70:

sen yeni fark ettiysen etiketlediğim birçok kişi görememiş demektir, neyse bekliyoruz onları da :KK70: umarım gollum bacı bizi burda bulamaz.

sen yeni fark ettiysen etiketlediğim birçok kişi görememiş demektir, neyse bekliyoruz onları da :KK70: umarım gollum bacı bizi burda bulamaz.
ayyy inşallah gollom gelmesin buraya aynı yüzüklerin efendisindeki gollum gibi o çok korkunç :D

ya ben bunu malum üyeye yolluyorum. diğer topicte takibi bırakmama sebep olan :KK70: :KK70:
Benimde paylaşırken aklıma geldi
images.webp

WD-duvar-yazisi-yine-yazdim-600.webp

o zaman ben de serbest çağrışayım :KK70:

images (2).webp
bazılarına böyle mi yapsak :KK70:

günaydın kızlar :)

hepinize güzel haftalar diliyorum. geyik başlığımızı görmediğini düşündüğüm pek sevgili fal mağdurlarımızı da tekrar etiketliyorum bu vesileyle :) @aniston24 @Naiaddd @kzmnt @aftermidnight @hanevebubi @Goodkiss @lepis1975

Untitled.webp

Son düzenleme:
günaydın kızlar olaylardan habersizim şu an baya ya bi şey dicem linki topiğe etiketlesek çünkü ulaşamadık sanırım herkese

niye canısı paylaşımlarımızı (daha çok ben paylaştım ama :KK70:) beğenmiyor musun ;( :temizlik:

yok tatlım ya, takibi kolay olsun diye son mesajımdan itibaren heh burada kalmıştım diye takip ediyorum başlığı :KK8:

o dolunayın hangi burçta olduğuna bağlı biraz da. dolunay yengeçteyken bu ülkede darbe girişimi oldu temmuzda düşün.

ciddi misin yaa :D bu arada benimde ilk ilişkim ve en uzun ilişkim 4 yıl sürdü. ne toymuşum bea, bazen ölüm gibi gelen anlar kurtuluş oluyor gerçekten.:dondurma:

şu an radyo da Soner Sarıkabadayı'nın şarkısı çalıyor. "Bana bir tanem deme, bir tanem" bu nasıl şarkı yaa ilk kez duydum amaç ne acaba :D bu adam neden kelimelerin aklıyla oynuyor böyle, manasız manasız :D

ben birisiyle 4 yıl çıksam benimle evlenmek zorunda kalır:):)

yok tatlım ya, takibi kolay olsun diye son mesajımdan itibaren heh burada kalmıştım diye takip ediyorum başlığı :KK8:

ciddi misin yaa :KK70: bu arada benimde ilk ilişkim ve en uzun ilişkim 4 yıl sürdü. ne toymuşum bea, bazen ölüm gibi gelen anlar kurtuluş oluyor gerçekten.:dondurma:

şu an radyo da Soner Sarıkabadayı'nın şarkısı çalıyor. "Bana bir tanem deme, bir tanem" bu nasıl şarkı yaa ilk kez duydum amaç ne acaba :KK70: bu adam neden kelimelerin aklıyla oynuyor böyle, manasız manasız :KK70:

Adam Allah belanı versin diyemediği için bitanem bitanem diye sayıklıyor devamından ben öyle anladım:işsiz: "Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın" :olamaz:

ben birisiyle 4 yıl çıksam benimle evlenmek zorunda kalır:):)

Senden biraz çekinmeye başladım sanırım:KK70::KK70:

Adam Allah belanı versin diyemediği için bitanem bitanem diye sayıklıyor devamından ben öyle anladım:işsiz: "Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın" :olamaz:

Senden biraz çekinmeye başladım sanırım:KK70::KK70:

ahahha o kadar şey anlattım sana çekinmedin mi hala:rolleyes:

Back
X