- Katılım
- 29 Kasım 2014
- Mesajlar
- 1.748
- Emoji Skoru
- 2.964
- Puanlar
- 333
kesinlikle katılıyorum o bizden daha mutsuz sadece hırsını çıkarıyor.bence o hepimizden çok daha mutsuz.
yalnız topiği yeni farkettim bol bol gülecek gibiyiz burada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle katılıyorum o bizden daha mutsuz sadece hırsını çıkarıyor.bence o hepimizden çok daha mutsuz.
kesinlikle katılıyorum o bizden daha mutsuz sadece hırsını çıkarıyor.
yalnız topiği yeni farkettim bol bol gülecek gibiyiz burada![]()
ayyy inşallah gollom gelmesin buraya aynı yüzüklerin efendisindeki gollum gibi o çok korkunçsen yeni fark ettiysen etiketlediğim birçok kişi görememiş demektir, neyse bekliyoruz onları daumarım gollum bacı bizi burda bulamaz.
Benimde paylaşırken aklıma geldiya ben bunu malum üyeye yolluyorum. diğer topicte takibi bırakmama sebep olan![]()
![]()
ayyy inşallah gollom gelmesin buraya aynı yüzüklerin efendisindeki gollum gibi o çok korkunç![]()
niye canısı paylaşımlarımızı (daha çok ben paylaştım ama) beğenmiyor musun ;(
![]()
o dolunayın hangi burçta olduğuna bağlı biraz da. dolunay yengeçteyken bu ülkede darbe girişimi oldu temmuzda düşün.

yok tatlım ya, takibi kolay olsun diye son mesajımdan itibaren heh burada kalmıştım diye takip ediyorum başlığı
ciddi misin yaabu arada benimde ilk ilişkim ve en uzun ilişkim 4 yıl sürdü. ne toymuşum bea, bazen ölüm gibi gelen anlar kurtuluş oluyor gerçekten.
şu an radyo da Soner Sarıkabadayı'nın şarkısı çalıyor. "Bana bir tanem deme, bir tanem" bu nasıl şarkı yaa ilk kez duydum amaç ne acababu adam neden kelimelerin aklıyla oynuyor böyle, manasız manasız
![]()
"Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın" 
ben birisiyle 4 yıl çıksam benimle evlenmek zorunda kalır:):)
Adam Allah belanı versin diyemediği için bitanem bitanem diye sayıklıyor devamından ben öyle anladım"Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın"
Senden biraz çekinmeye başladım sanırım![]()
ahahha o kadar şey anlattım sana çekinmedin mi hala![]()
ben birisiyle 4 yıl çıksam benimle evlenmek zorunda kalır:):)
o da durup durup gelip "gelin bana ayar çekin" diyor resmenSenin şık ayarından sonra gelmez herhalde hesabı pasif görünüyor zaten![]()
Ahahahbazen öyle olmuyor canım ya... ayrılan bendim iyi ki de öyle olmuş. Gözüm biraz geç açıldı ama olsun
![]()