çok gerginim

Valla kimse kusura bakmasin. Yaptığı resmen insanlari küçük görmek. ben olsam gider kavga ederdim. Yani tepkimi baya belli ederdim. ne hakla benim aldığım kiyafeti sorgular. kaldiki ya sizin maddi durumunuzda olmayabilirdi. Öğretmen olmasi her istediğini herzaman yaptirabilecegi anlamina gelmiyor. insan bunu :KK67:söylemeye utanir ya. ne cesaret

Valla kimse kusura bakmasin. Yaptığı resmen insanlari küçük görmek. ben olsam gider kavga ederdim. Yani tepkimi baya belli ederdim. ne hakla benim aldığım kiyafeti sorgular. kaldiki ya sizin maddi durumunuzda olmayabilirdi. Öğretmen olmasi her istediğini herzaman yaptirabilecegi anlamina gelmiyor. insan bunu :KK67:söylemeye utanir ya. ne cesaret
özel bi gün olsa hani deseler bu gün erkekler mavi kızlar pembe gibi .. ozaman neyse. genede aranmaz bence çünkü çalışan insanız sabah 8de zor yetiştiriyorum okula. hasta olursun yetiştiremezsin tam çıkarken üstünü kirletir her hal olur. çocuk bu..
sadece 3 gün önce not gönderdiler 23.nisanda en güzel kıyafetlerini giydirin diye kendi aramızda kutlama yapıcaz diye. bende bugün 22 nisan. giydirdim gönderdim okula. temiz pak ütülü yırtık değil delik değil. kalkmış k.validemi arıyor daha güzel kıyafet getirin diye.. kafa yapısına bak ya.. işte olmasam valla gidip konuşucam sakince rezil edicem.

ilk okul 3. sınıftaydım..
bi arkadaşımın annesi yoktu ve yerli malı haftasında babası kantinden birşeyler alması için para vermiş.
sıralarımızda otururken öğretmenimiz geldi ve o arkadaşımı çubuk krakerle meyve suyu almış diye ders boyunca tek ayak üstünde tahtanın önünde bekletmişti.
ağlayarak öğretmenim annem yok benim babam yapamıyor ki yemek yapamıyor demişti..
hiç unutmam o görüntüyü..
nedense yazdıklarınız bana o günü hatırlattı..

:KK57: :KK57: :KK57: :KK57:

Bu ögretmen denen sahsiyeti oncelikle müdure söylemeniz lazım mudurun onu uyarmasi lazim.baktin müdurden hareket yok kendin konus .ama sonra bu tipler cocuga tavir alior ona gore bir konusma yapin .ya birde cocuklar okula sivil kıyafet le gelsin diye sòyleniolar.sonra bu durumlarla karsilasilio.biz yillarca forma giydik ne oldu biyerimizmi eksildi.

X