evet avukatımda söyledide şimdi gelir yanlış bişye söler ben bilmiodum der işi daha da karışıtırır..annem babam patronum ve bi iş arkdaşım şahit oldular yakından görenler avukatım bide dayak için ayrı bi mahkememiz olmuştu ondan ben beraat ettim o ceza aldı en büyük delilimiş bu dedi..
evet alay eden arkadaşa gelince onun kadar basit olan etrafımda bir sürü insan var ..geçen iş yerimde bi arkdaşla benim konuyla alaksı olmayan hatta bi nevresim yüzünden tartışmaya başladık .. baktı ben haklıyım üste çıkamıyo '' sen zaten belanı bulmuşsun ''dedi ..yani ayrılarak belemı buldum dimi..kızın yüüzne elimdeki defteri fırllatım neyse sende yaşarsın inş dedim..çok ağladım ama ..insnaın gerçketen canı acıyooneyse Allah büyüktür..
zaten arkadaşın konusu bana şımarıklık olarak gelmişti gerçekten insanlar okadar zor şeylerle uğraşıyoki kızın kafasına taktığı şey bana komik bile geldi hatta ifade bile ettim keşke benimde böyle sorunlarım olsaydıda yuvam yıkılmasaydı..zaten arkadaşın akıbeti belli bu çenyle bu saygısızılıkla bu kafayla iş zor ..o şimdi modern olsa nolur okumuş olsa noluur masada yemek yiyo olsa nolur benim boşanmamı bile kullann bi insandan ne bekleyebilirsiniz ki. arkadaş sadece kalitesi belli etti burdaki herkese..sadece çok acıdım eşine ve ailesine
Mazlumun ahı çok çabuk çıkar. Alay edilecek konu değil bu. Üzülmeyin. Allah yardımcınız olsun. Benim de tek suçum bunlar çok da derte dilecek şeyler değildi demekti sadece.
mahkeme işleri gerçekten zordur.çok can sıkar bilirim. insanların bu durum için şahit olamaması da acı bi durum..
ınsan yadırgadıgı seyı kendısı gormeden olmezmıs sen sabret dogru bıldıgınden donme bırak mıllet ne yaparsa yapsın ne derse dusunurse dusunsun kımse senın cektıklerını bılmez sen cesur ol bu gunler gececek emın ol sımdıye kadar neler atlatmadıkkı bumu gecmeyecek sen ne kadar ıstemesende gececek sabırlı ve dıkkatlı ol allah yardımcın olsun canım başkaları ıcın kendını uzme su uc gunluk dunyada kımın ne olacagı başına ne gelecegı bellı olmaz allaha emanet ol
Allah yardımcınız olsun...
Komşunuzla samimiyetiniz varsa şahitlik yapabilir aslında. Eşinizin sizi öldüreceğini sanmış bu yüzden başıma bela alırım diye korkuyordur, şahitlikten korkan bir milletiz hala.
yok olmadı şahit anca dedikodu yapılır gel şahit ol deyince el etek çekilir ben görmedim sakın beni karıştırma denir..hayırlısı artık ne diimki hayat bu başımıza ne geleceğini bilmiyoruz dimi
yapcak bırsey yok cnm bu yastan sonra babanı sen yada abın degıstıremez onu oyle kabul edıcen ısteklerını gerı cevırıcen o konuyu orda bırakıcaksın hıc olmamış gıbı davranmaya calış senın derdın zaten sana yetıyor kendını bıde bununla yıpratma kardeşin cevap vermış zaten senın sınırlenmen bırseyı degıstırmeyecek kı daha cok kendını uzup daha cok gerıleceksın sabır versın rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?