evet avukatımda söyledide şimdi gelir yanlış bişye söler ben bilmiodum der işi daha da karışıtırır..annem babam patronum ve bi iş arkdaşım şahit oldular yakından görenler avukatım bide dayak için ayrı bi mahkememiz olmuştu ondan ben beraat ettim o ceza aldı en büyük delilimiş bu dedi..
evet alay eden arkadaşa gelince onun kadar basit olan etrafımda bir sürü insan var ..geçen iş yerimde bi arkdaşla benim konuyla alaksı olmayan hatta bi nevresim yüzünden tartışmaya başladık .. baktı ben haklıyım üste çıkamıyo '' sen zaten belanı bulmuşsun ''dedi ..yani ayrılarak belemı buldum dimi..kızın yüüzne elimdeki defteri fırllatım neyse sende yaşarsın inş dedim..çok ağladım ama ..insnaın gerçketen canı acıyoo neyse Allah büyüktür..
zaten arkadaşın konusu bana şımarıklık olarak gelmişti gerçekten insanlar okadar zor şeylerle uğraşıyoki kızın kafasına taktığı şey bana komik bile geldi hatta ifade bile ettim keşke benimde böyle sorunlarım olsaydıda yuvam yıkılmasaydı..zaten arkadaşın akıbeti belli bu çenyle bu saygısızılıkla bu kafayla iş zor ..o şimdi modern olsa nolur okumuş olsa noluur masada yemek yiyo olsa nolur benim boşanmamı bile kullann bi insandan ne bekleyebilirsiniz ki. arkadaş sadece kalitesi belli etti burdaki herkese..sadece çok acıdım eşine ve ailesine
Mazlumun ahı çok çabuk çıkar. Alay edilecek konu değil bu. Üzülmeyin. Allah yardımcınız olsun. Benim de tek suçum bunlar çok da derte dilecek şeyler değildi demekti sadece.