• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok gerginim..

evet avukatımda söyledide şimdi gelir yanlış bişye söler ben bilmiodum der işi daha da karışıtırır..annem babam patronum ve bi iş arkdaşım şahit oldular yakından görenler avukatım bide dayak için ayrı bi mahkememiz olmuştu ondan ben beraat ettim o ceza aldı en büyük delilimiş bu dedi..

evet alay eden arkadaşa gelince onun kadar basit olan etrafımda bir sürü insan var ..geçen iş yerimde bi arkdaşla benim konuyla alaksı olmayan hatta bi nevresim yüzünden tartışmaya başladık .. baktı ben haklıyım üste çıkamıyo '' sen zaten belanı bulmuşsun ''dedi ..yani ayrılarak belemı buldum dimi..kızın yüüzne elimdeki defteri fırllatım neyse sende yaşarsın inş dedim..çok ağladım ama ..insnaın gerçketen canı acıyoo:59: neyse Allah büyüktür..
zaten arkadaşın konusu bana şımarıklık olarak gelmişti gerçekten insanlar okadar zor şeylerle uğraşıyoki kızın kafasına taktığı şey bana komik bile geldi hatta ifade bile ettim keşke benimde böyle sorunlarım olsaydıda yuvam yıkılmasaydı..zaten arkadaşın akıbeti belli bu çenyle bu saygısızılıkla bu kafayla iş zor ..o şimdi modern olsa nolur okumuş olsa noluur masada yemek yiyo olsa nolur benim boşanmamı bile kullann bi insandan ne bekleyebilirsiniz ki. arkadaş sadece kalitesi belli etti burdaki herkese..sadece çok acıdım eşine ve ailesine:21::21::21:

Mazlumun ahı çok çabuk çıkar. Alay edilecek konu değil bu. Üzülmeyin. Allah yardımcınız olsun. Benim de tek suçum bunlar çok da derte dilecek şeyler değildi demekti sadece.

Mazlumun ahı çok çabuk çıkar. Alay edilecek konu değil bu. Üzülmeyin. Allah yardımcınız olsun. Benim de tek suçum bunlar çok da derte dilecek şeyler değildi demekti sadece.

öleeee amin inşş geçer bu günlerim.. gene gelir gibime geliyo hırsını alamadı çünkü:60:

eski konunu da okumuştum zor günler geçiriyorsun biliyorum ama güçlü ol unutma her gecenin bir sabahı var.
hepsi geçicek sende rahat uyku uyumaya başlayacaksın inşallah.
alay eden insanlara da takılma başkalarının üzüntüsüyle alay eden bir gün daha kötü duruma düşer boşver kendi basitliklerine üzülsün onlar.
Allah yardımcın olsun bundan sonra herşey gönlüne göre olur umarım.

ınsan yadırgadıgı seyı kendısı gormeden olmezmıs sen sabret dogru bıldıgınden donme bırak mıllet ne yaparsa yapsın ne derse dusunurse dusunsun kımse senın cektıklerını bılmez sen cesur ol bu gunler gececek emın ol sımdıye kadar neler atlatmadıkkı bumu gecmeyecek sen ne kadar ıstemesende gececek sabırlı ve dıkkatlı ol allah yardımcın olsun canım başkaları ıcın kendını uzme su uc gunluk dunyada kımın ne olacagı başına ne gelecegı bellı olmaz allaha emanet ol

ınsan yadırgadıgı seyı kendısı gormeden olmezmıs sen sabret dogru bıldıgınden donme bırak mıllet ne yaparsa yapsın ne derse dusunurse dusunsun kımse senın cektıklerını bılmez sen cesur ol bu gunler gececek emın ol sımdıye kadar neler atlatmadıkkı bumu gecmeyecek sen ne kadar ıstemesende gececek sabırlı ve dıkkatlı ol allah yardımcın olsun canım başkaları ıcın kendını uzme su uc gunluk dunyada kımın ne olacagı başına ne gelecegı bellı olmaz allaha emanet ol

zaten Allahın adaletine inanıyorum ben hiçbişy için garantimiz yok..evet sabretmem lasım ..güçlü durmam lasım bunu başarabiliyorum ama içimde fırtınlar kopuyor..zaten insanlar senin mutsuzluğunla besleniyor..mutlu olduğundaysa yüzleri aslıveriyor ..kimseye beddua etmek istemiyorum ama şanslarını fazla zorluyorlar..herkesin ALLAH kalbine göre versin:82:

Allah yardımcınız olsun...
Komşunuzla samimiyetiniz varsa şahitlik yapabilir aslında. Eşinizin sizi öldüreceğini sanmış bu yüzden başıma bela alırım diye korkuyordur, şahitlikten korkan bir milletiz hala.

Allah yardımcınız olsun...
Komşunuzla samimiyetiniz varsa şahitlik yapabilir aslında. Eşinizin sizi öldüreceğini sanmış bu yüzden başıma bela alırım diye korkuyordur, şahitlikten korkan bir milletiz hala.

yok olmadı şahit anca dedikodu yapılır gel şahit ol deyince el etek çekilir ben görmedim sakın beni karıştırma denir..hayırlısı artık ne diimki hayat bu başımıza ne geleceğini bilmiyoruz dimi:34:

yok olmadı şahit anca dedikodu yapılır gel şahit ol deyince el etek çekilir ben görmedim sakın beni karıştırma denir..hayırlısı artık ne diimki hayat bu başımıza ne geleceğini bilmiyoruz dimi:34:

Kimse şahit olmayıversin. Su akar yolunu bulur nasıl olsa.
Doğru sendeler miş ama yıkılmazmış. Bu sözü çok severim ben.
Siz de yıkılmayacaksınız.
Ve aldığınız bu darbeler aslında daha da güçlendirecek sizi

inşş canım inşş.. ama şuanda okadar sinirliyimki çatlıcam sinirden..dert bir değilki:59: bu babamla napıcam bilmiyorum bi insan bukadar sorumsuz olurmu yaa..abim düğün yapıcak çocuk kendi imkanlarıyla yapıyo zaten..açmış çocuğa bana kefil ol kredi çekicem bizde olma dedik çünkü kumar oynuyo içki içiyo borç yapıyo..az öncede armış bana 1.500 tl çek işte ben buay biraz açıldım kredi çekicem die paraz lasım abimde naptın demiş ..ee işte biliyosun benim zevklerim lüks biraz demiş:53: tabii sigarsını alıyo her akşam içkisini içiyo kumarını oynuyoo..nası yetsin para:59: kızlar inanırmısnız eve 1 iğne lamıyo geçen annme 10 tl vermiş işte ekmek al kahvaltılık al şeker al diyoo:47:ekmke parası bırakamaz ben vrım ya evde faturaları yatırmaz ama içkisşnden vazgeçmez..çıldırmak üzereyim şimdi tel açarsam kötü olucak istemediğim şeyler söyleyeceğim..abimde çok öfkeliydi oda bağırmış ben düğün yapıyorum senin para bulup bana vermen gerekirken bu sıkıntı arasında bende keyfin için para istiyosun demiş..kapamış telefonu ..ölmek istiyorum gerçekten bu ne yaa neyle uğraşcağımı neye kafaya takacağımı şaşırdım:14::14::14::14::14:

Dert üstüne dert. Hangi birine sinirleneceğinizi şaşırmakta haklısınız.
Babadan da boşanılamıyor ki

yapcak bırsey yok cnm bu yastan sonra babanı sen yada abın degıstıremez onu oyle kabul edıcen ısteklerını gerı cevırıcen o konuyu orda bırakıcaksın hıc olmamış gıbı davranmaya calış senın derdın zaten sana yetıyor kendını bıde bununla yıpratma kardeşin cevap vermış zaten senın sınırlenmen bırseyı degıstırmeyecek kı daha cok kendını uzup daha cok gerıleceksın sabır versın rabbım

yapcak bırsey yok cnm bu yastan sonra babanı sen yada abın degıstıremez onu oyle kabul edıcen ısteklerını gerı cevırıcen o konuyu orda bırakıcaksın hıc olmamış gıbı davranmaya calış senın derdın zaten sana yetıyor kendını bıde bununla yıpratma kardeşin cevap vermış zaten senın sınırlenmen bırseyı degıstırmeyecek kı daha cok kendını uzup daha cok gerıleceksın sabır versın rabbım

amin canım amin sabır versin hakkaten..ama han, kafaya takmamak elde değil..işte sinirden kafam uyuştu resmen zaten bigün böle küt die gidivericemmm:59:

Back