güveniyorum Allah a canım ama işte bazen kaptırıyorum kendimi çok zor gerçekten elim kolum bağlı bekliyorum ne olucakAllah gerçekten büyüktür diyorsan O'nun adaletine güven. İnsanlar elini kolunu sallayarak hayatımızı mahvettiklerinde,pervasızca mutlu portre çizdiklerinde zannederiz ki 'yaptıklarının hiç bir bedelini ödemeden bu sayfa kapanacak'.. ama hayır,biz insanlar aceleciyiz, Allah mühlet verir kulum düzeltir mi kendini diye,o yüzden bu süreçte herşey tepetaklak gözükür gözümüze..
Sanki haklı olan hakkını alamamıştr, o kahrolası insana 'hayat hep gülecek' gibi.. Fakat herşeyin bir süresi vardr, bir gün mutlaka göreceksin ki herkes yaptığının karşılığını yavaş yavaş alıyor..O yüzden içini rahat tut, sen kendine iyi bakmaya çalış, yoksa kimse sana iyi bakmaz..bunu unutma..
şte bugün annem konuşmaya gidicek bakalım ve biliyomusunuz kızıda eşinden boşanmış ve oda şiddetten dedim hatta beni daha ii anlamanız gerkeiyo die ne bilim işte hayırlısı olsun dicem artıkcanım üzülme, sıkma canını. her iş olacağına varır. elbet o kadın da bir gün birinin şahitliğine ihtiyaç duyar, çok sinirlendim ona
bence her şey yoluna girecek, mutlu olacağın zamanları düşün, moralin düzelsin, güçlü çık karşısına.
sen şu işi bi hallet, kazancın da, hayatın da, her şeyin de yoluna girer canım, allah yardımcın olsun
Allah yardımcınız olsun. Geçecek bu günler de..
Neden komşunuz şahitlik yapmak istemiyormuş. Ne gerekçe gösterdi size.
Belki de eşinizden korkuyordur
Demek ki dedikodu yapmak daha masum geliyor onlara
Ya da dedikodu yapmayı daha çok seviyorlar
Eşin tepki verir kadında ev ortamında huzursuz olabilir diye çekiniyor olabiilir.
Ama bir arkadaşta demiş ya dedikodu yapmaya gelince işlerine geliyor bir insan hayatı söz konusu olduğunda kılını kıpırdatmazlar ..
ayrıl kurtul nıye dert edıyosunki pehh
Avukata danıştım. Şahit olarak yazdırabiliyormuşsunuz komşunuzu. Gelmek de zorundaymış ancak mahkemede ben bilmiyorum görmedim diyebilir diyor. Vicdanına kalmış diyor. Umarım vicdanının farkına varır da şahitlik eder.
Aslında en büyük şahit Allah. Ve mutlaka bir gün intikamın alınacak.
Ayrıca sizin yaşadıklarınız öyle kötü şeyler ki, dert olmayan şeyleri dert edip bunlar dert değil diyenlere saldırıp, hakaret eden insanların bunlarla alay etmesini de esefle kınıyorum.
Bu hiç alay edilecek bir konu değil.
Gerçekten büyük bir dert ve büyük bir acı.
Rabbim nasıl vicdan vermiş ki böyle birşeyle alay edebilme duygusu veriyor ve bu cüreti burda alay ederek gösteriyor.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah çok mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?