Çok gazlanmak

Göbeği ile oynamiyor :) karnını açıyor normal koşturmaca oynuyor :) evet herseyi de iyiyor çokta iyiyo bazen

Yaşını belirtmemişsiniz konuda ayrıca o ne kadar çıkarırsa siz de o kadar toplayacaksınız üstünü. Okulda öğretmeni mi toplayacak yani.
6 yasin da ogretmeni neden toplasın canim , cocuk bilmediğin den değil istemediğin den açıyor kıçını başını

Belinden çok ayağından üşümesi gaz yapmaz mı?
Uzun kıyafeti olan markalar seçin
Gece penti de tutumlar var desenleri çok güzel severse giyer onlardan alın
Gündüz çok etkileyeceğini düşünmüyorum birde probiyotik desteği verebilirsiniz tabi doktora danışarak - bagirsak florasina desteği olur

Göbeği ile oynamiyor :) karnını açıyor normal koşturmaca oynuyor :) evet herseyi de iyiyor çokta iyiyo bazen
Ha öylemi ben göbegi okumuṣum herhalde karın görünce.
Çocuk bu düzelir oğlumda bir ara çorabını çıkarıp giymiyordu öyle koşuyordu evde zorla giydiriyordum.

Bazı gıdalar yorabilir kışın hep kokacak şeyler var lahana, fasulye, ıspanak, pırasa hep bagirsak calistirir

Teşekkür ederim , ayağın dan soğuk almıyor çoraplarını çıkarmıyor top oynadığı için çorapsız olmuyormuş top yoksa onu da çıkarır eminim, tulum giyeceğini sanmıyorum ondan hiç almadım ama artık almayi düşünüyorum direk Beli açıldığı için soğuk alir diye düşündüm, çünkü gece yorganı üstün den açıp karnını gögusune kadar çekip uyuyor artık basın da yatıyorum, ama bazen görmediğim ola biliyor telefonum 20 dk da bir alrm kurulu geceleri

Siz o markayı bir araştırın öyle güzeller ki bence ikna olur.
Birde kış gıdaları etkili bence, onu da takip edin

Emiyorsa sizin yediğiniz şeyler bile etkiliyordur. Evde baharatlı yemekler pişer mi?

Siz o markayı bir araştırın öyle güzeller ki bence ikna olur.
Birde kış gıdaları etkili bence, onu da takip edin
Sebze olarak bu hafta tek brokoli yedi ya sabahları her gün yumurta veriyorum bu sabah 2 tane yedi hatta oda etkiler mi bilmiyorum ama hep yediği şeyler bu gaz olayı dönem.donem. bazen oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…