- 14 Haziran 2022
- 140
- 42
- 18
- 23
- Konu Sahibi Hayalprstthnm
Merhaba arkadaşlar bende birkaç gün önce hafif akıntıyla karışık bir kanama oldu 3 gün sürdü leke şeklinde sonra geçti tabi aynı zamanda bel ağrısı kasik agrisi bas ağrısı falanda vardır sonra birden kanama oldu akşamı o günden beridir midemde sanki bisey kaynıyor bulanıyor mu bulanmıyor mu tam anlayamıyorum ama sürekli acıkıyorum iştahım yok ama acıkıyorum yiyorum şişmiş gibi oluyorum hemen doyuyorum bir saat geçmiyor tekrar karnım guruldamaya başlıyor karnımda şişlik oluyor ama açmışım gibi fakat bi yandan da iştahım yok değişik hallerdeyim kasik agrim bygun biraz daha azdi fakat temzilik yaparken eğilip kalkarken olsun supurgeye falan zorlayınca çok kötü ağrıdı bende hemen oturdum uzandım geçince devam ettim temizliğe buarada regl olmama 15 gün var bu ağrılar yumurta çatlama günümden 2 gün önce falan başlamıştı esimlede korunmasız ilişkimiz oldu çocuk istiyoruz ama yumurtlamaya o zaman dediğim gibi 2 gün falan vardı iki gün sonra kanama olmuştu 3 gün sürdü bitti acaba hamilelik olabilir mi ?