Rüya Yorumları çok garip bi rüya kızlar yorumlarınızı bekliyorummm

ednh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
172
0
kızlar çok garip bi rüya gördüm akşam bi bakarsanız sevinirim. salak salak dolaşıyorum hala çok etkilendim.

rüyamda bi akrabamızın nişan hazırlığını yapıyorduk evde takıları falan serdik. dolaba bardak almaya gittim dolaptaki bardaklardan biri havalanıp tavandabi iki kere dönüp boynuma bi kaç kere vurdu. annem ve ananem beni sakinleştirdiler. daha sonra ta dolabun kaşırsnda koltukta otururken bu sefer dolabın içinde ışıklar yanıp sönmeye başladı. dolaba doğru gittim geçtiğim yolda tam üstümde ki lamba yandı sonra bn dolapların kapısını açtıkça ışıklar söndü tekrar koltuğa oturdum. dindar olan bi arkadaşım sanki olayı biliyormuş gibi mesaj attı bi ayet yazıyordu ama çıkartamadım. inanman gerek gibi bişey yazıyordu. sonra uyudumve bu sefer tam karşımda beyazlar içinde bi kadın bana bakıyordu dikkatli dikkatli beyaz bişey giymiş bembeyaz yüzlü uzun saçlı kaşları ortalı bi kadın bişeyler söyledi bana. kalktım yataktan annemin yanına gittim anlattım sonra gerçeke uykumdan uyandım. ama çok etklendim youmlayabilirseniz sevinirim :KK52::KK52:

X