• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok fenayım yardım lazım

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
Merhaba hanımlar bacaklarım bir kaç gündür gördüğünüz şekilde daha önce başına böyle bir durum gelen var mı varsa neden olmuş nasıl geçti yardımcı olursanız sevinirim

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla konuyu nereye açmam gerektiğini bilmiyorum yanlış bölümse değiştirebilirsen sevinirim

Eklentiler

• CC896960-F8AC-4986-841D-BDEF483F2E3B.jpeg
    CC896960-F8AC-4986-841D-BDEF483F2E3B.jpeg
    144 KB · Görüntüleme: 283
  • 55894CC2-0ACE-4C87-8AE5-BEEA6DE3C98A.jpeg
    55894CC2-0ACE-4C87-8AE5-BEEA6DE3C98A.jpeg
    119,8 KB · Görüntüleme: 292
Merhaba hanımlar bacaklarım bir kaç gündür gördüğünüz şekilde daha önce başına böyle bir durum gelen var mı varsa neden olmuş nasıl geçti yardımcı olursanız sevinirim

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla konuyu nereye açmam gerektiğini bilmiyorum yanlış bölümse değiştirebilirsen sevinirim
Doktora gitmelisiniz tabi ki

Sanmam uyuz tüm vücutta aynı anda olan bir durum bu sadece bacaklarımda bir iki bölümde var

Yarın bir dermotoloğa gidip bir randevu alıyorsunuz
Bu görüntüden hekim olsa anlamaz neyiniz olduğunu

Otrerayi etiketleyin kendisi doktor yada intErndi

Bir kaç gündür sürekli kasıntı varsa ve tüm vücuda yayılmışsa korkarım ki uyuz olabilirsiniz. Bir an önce doktora başvurun ama başkalarıyla temas etmemeye dikkat edin.

Gideceğimde hastanede randevu bulmak ne mümkün
Bide demiyorlar mı
Önceden kuyruk vardı tedavi olamiyorduq bik bik
Sanki şimdi kuyruk yok
Vala bu millet aptal hemde süzme
Hastanede önceden kuyruk bile olsa akşama kadar en azından muayene olabiliyordun
Şimdi 15 gün sonraya şansın varsa muayene olabilirsin
Oldun diyelim
Eczaneye gittin orada katkı payı veriyorsun
İlacı aldın diyelim ilacı bitiriyorsun tedavi olamıyorsun
Etken maddesi azaltılmış ilaçlar:)
Hastane yaptılar köprü yaptılar bik bik bik

Back