Selam canım polikistik over misin? Evet tek yumurtan gelişip büyümediği için gebelik zor demiş olabilir ama onun da çözümü var yumurta geliştirici ilaçlarla hamile kalınabiliyor. Adetlerin düzenli midir?6 aydir deniyoruz olmuyor. kan değerlerim normal sadece testeron çok az yuksek doktor çok fazla sayıda yumurtladigimi o yüzden bir tek yumurtanin büyüyüp gelişmedigini söyledi hamile kalırsın ama engel degil dedi ama olmuyor asla. duphaston kullanıyorum 5 aydir başka birsey de kullanmiyorum. başına gelen var mı ben her ay umutlanip üzülecek miyim
Duphaston kullanıyorum aylardır o yüzden düzenli şuan ama ondan öncesi 15 gün leke leke sürerdi günü de belli olmazdı gecikmeli olurduSelam canım polikistik over misin? Evet tek yumurtan gelişip büyümediği için gebelik zor demiş olabilir ama onun da çözümü var yumurta geliştirici ilaçlarla hamile kalınabiliyor. Adetlerin düzenli midir?
6 aydir deniyoruz olmuyor. kan değerlerim normal sadece testeron çok az yuksek doktor çok fazla sayıda yumurtladigimi o yüzden bir tek yumurtanin büyüyüp gelişmedigini söyledi hamile kalırsın ama engel degil dedi ama olmuyor asla. duphaston kullanıyorum 5 aydir başka birsey de kullanmiyorum. başına gelen var mı ben her ay umutlanip üzülecek miyim
Doktor ilk gittiğimde duphaston verdi 2 ay kullan gel eğer olmazsa yumurta büyütücü vereceğim dedi sonra aynı dediği şekil yaptım kullandım gittim bir iki ay daha duphaston kullan dedi tekrar gönderdi 1 aylık kutum kaldı Bakalım gidince verecek mi söylediklerinizi klomeni çok duydum ne kadar yoruyor psikolojim bozuldu hayit tohumu duydum birde onu da denesem diyorum amaBende sizin anlattığınız gibiyim. Yumurta çok oyüzden büyüyemiyorlar ve yumurtlama sorunu ortaya çıkıyor. Benim ilk gebeliğim klomenle oldu üç tane yumurta büyüyüp çatlamıştı ve çift yumurta ikizi olmuştu. Bu ay tekrar kullandım klomen bat 1 mart bakalım bekliyorum. Doktorunuza sorun bence klomen ya da femarayı
Duphaston vermesin sebebi bizim gibi durumlarda yumurtlama düzenli olmadığı için adette düzensiz oluyor, adet düzenleyici olarak vermiş doktor size. Bence klomene bir şans verebilirsin bu arada bende içiyorum duphastonu yumurta çatladıktan sonra içmeye başla dedi doktorum. Hayıt tohumunu hiç kullanmadım canımDoktor ilk gittiğimde duphaston verdi 2 ay kullan gel eğer olmazsa yumurta büyütücü vereceğim dedi sonra aynı dediği şekil yaptım kullandım gittim bir iki ay daha duphaston kullan dedi tekrar gönderdi 1 aylık kutum kaldı Bakalım gidince verecek mi söylediklerinizi klomeni çok duydum ne kadar yoruyor psikolojim bozuldu hayit tohumu duydum birde onu da denesem diyorum ama
Bende de reglim 25inde geliyor ayın 10 u ile 20si arası icirtiyor verseydi keşke vermeyince Bende seyapmadimDuphaston vermesin sebebi bizim gibi durumlarda yumurtlama düzenli olmadığı için adette düzensiz oluyor, adet düzenleyici olarak vermiş doktor size. Bence klomene bir şans verebilirsin bu arada bende içiyorum duphastonu yumurta çatladıktan sonra içmeye başla dedi doktorum. Hayıt tohumunu hiç kullanmadım canım
Sen yinede sor kullansam nasıl olur diye belkide zaten verecektirBende de reglim 25inde geliyor ayın 10 u ile 20si arası icirtiyor verseydi keşke vermeyince Bende seyapmadim
Tamam kuzum Allah razı olsun çok güzel ilgilendin en kısa zamanda güzel haberler alalım inşallahSen yinede sor kullansam nasıl olur diye belkide zaten verecektir
Doktorum sıze kullandıgı cumlenın aynısını kullandı.. 68 kılo cıvarında kılom vardı..1.68 boyum..İncecik olacaksın dedi bana6 aydir deniyoruz olmuyor. kan değerlerim normal sadece testeron çok az yuksek doktor çok fazla sayıda yumurtladigimi o yüzden bir tek yumurtanin büyüyüp gelişmedigini söyledi hamile kalırsın ama engel degil dedi ama olmuyor asla. duphaston kullanıyorum 5 aydir başka birsey de kullanmiyorum. başına gelen var mı ben her ay umutlanip üzülecek miyim
İnşallah canım güzel haberler alırızTamam kuzum Allah razı olsun çok güzel ilgilendin en kısa zamanda güzel haberler alalım inşallah
Duphaston kullanıyorum aylardır o yüzden düzenli şuan ama ondan öncesi 15 gün leke leke sürerdi günü de belli olmazdı gecikmeli olurduson 1 senedir böyleyim zaten daha önceden yoktu eminim olmadığından
Kuzum biz buna polikistik over diyoruz çok sayıda yumurta olması , adet düzenliliği, bir çok belirti verebilir kilo alma gibi şeyler İnositol kullan eczaneden al duphastonla birlikte kullanabilirsin yumurtaları kaliteleştirir İnositol omega 3 ve D vitamini kullanmanı öneririm6 aydir deniyoruz olmuyor. kan değerlerim normal sadece testeron çok az yuksek doktor çok fazla sayıda yumurtladigimi o yüzden bir tek yumurtanin büyüyüp gelişmedigini söyledi hamile kalırsın ama engel degil dedi ama olmuyor asla. duphaston kullanıyorum 5 aydir başka birsey de kullanmiyorum. başına gelen var mı ben her ay umutlanip üzülecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?