Cok fazla akinti var, ve kasiklarim agriyor. Hamile olabilirmiyim?

aslm93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2021
336
230
31
Merhaba kizlar,
ovulasyon testi ile ovulasyonu belirledim ve tam o gunlerde iliskiye girdik.
Adet gunum 16 eylul, yani tam 6 gun sonra.
ama degisik beyaz akintilarim var ama cok yogun bir sekilde. Ayriyetten kasiklarimda agri var. En cok da oksurdugumde filan igne gibi batiyor. Ayriyetten inanilmaz bir yorgunluk ve hep uyuma hissi oldu son bir haftadir .
erken gebelik testleri hep dogru sonuc vermeyebiliyor. Ama normal test icin 6 gun kaldi ve ben cok sabirsizim. Acaba hamile olabilirmiyim? Ve erken gebelik testi yapip memnun Kalan oldu mu? Kac gun onceden test iyi sonuc verebiliyor?

Benimde durum aynı akıntı ve kasık ağrısı 17 si adet tarihim bakalım. Akıntı peçeteye silince mi geliyor sadece canım yoksa iç çamaşırına mı biraz özel oldu kusura bakma istersen cevaplamayabilirsin

Yok onemli degil. Ic camasira. Gunde iki defa degistirmek zorunda kaliyorum. Beyaz bir akinti oluyor, sanki idrar kacirmisim gibi de cok

erken gebelik testi yaptim, biri iki gun once, birini de bugun yaptim. Ikisinde de hiç birsey cikmadi. Artik bidahaki aya insallah

16 eylul. Aslinda 17 eylul'u baglayan gece baslamasi lazim. Seninki gibi yani. Sende varmi bi degisiklik?

Catlamadan 14 gun sonra dogru sonuc verir bende ovulasyondan tam 14 gun sonra gebelik gosterdi ondan once yaptgm erken gebelik normal gebelik testleri hep negatf cikmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…