ÇOK ERKEN BOŞALMA(ERKEN BİLE DEĞİL)

DANALARBOSTANAGIRMIS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
270
428
37
Merhaba,
3 yıllık evliyim. Evlendiğimizden beri eşimde erken boşalma sorunu var. (1 dakikadan az bazen birleşme olmadan) Ailesi ile sorunlar vardı vs derken biz bu durumu aşmak için gerekli olan düzenli birleşmeyi sağlayamıyorduk. Çünkü; sürekli tartışma halindeydik. 2 senenin sonunda artık olan her şeyden, yaşadığımız başka sorunlardan sıkıldım derken boşanmaya karar verdim. Sonrasında kendini tamamen değiştirmeye karar verdi. Ailesi asla 1.sırada olamadı. Doktora gitti. Faydası olmadı. Aylar sonra 2.Doktora gitti onun da faydası olmadı. Haplar, spreyler hiçbir şey. O iyi doktorlara gidemedipini düşünüyor. Sadece cinsel terapi kaldı geriye. Her seferinde sürekli kalakalmak öyle sıkıcı ki ve inanılmaz sinir yükleniyorsun elinde olmadan. Boşanmak istiyor insan. Böyle hayat geçmez ki diye. Sonra ona da yazık diyorum. 3 yıldır daha kötüye giden bir durum. Cinsel terapiye de çok inanmıyorum açıkçası. Deneyip fayda gören oldu mu?

Seçeneklerin hepsini deneyeceksiniz zaten, hiç olmazsa kendinizi olumuz şartlamayın, eşinize de yansıtmayın olumsuz düşündüğünüzü. Sizin için ne kadar zorsa onun için daha zordur.
İkinizin de yaşadığı kolay değil.
Dilerim ummadığınız anda, ummadığınız şekilde yoluna girer her şey.

Seçeneklerin hepsini deneyeceksiniz zaten, hiç olmazsa kendinizi olumuz şartlamayın, eşinize de yansıtmayın olumsuz düşündüğünüzü. Sizin için ne kadar zorsa onun için daha zordur.
İkinizin de yaşadığı kolay değil.
Dilerim ummadığınız anda, ummadığınız şekilde yoluna girer her şey.
Bazen diyorum onun için de zor ama en azından o kalakalmıyor ve bunun siniri nasıl bir şey bilmiyor. Eğer öyle olsaydı 2 sene beklemezdi. Hiç denemesek daha iyi. En azından sinir strese girmiyoruz. Artık yansıtmamanın imkanı bile yok. O derece insanın sinirleriyle psikolojisiyle oynayan bir durum bu. İyi dileğiniz için teşekkür ederim.

Sinirini bilmiyor olabilir ama utanç kısmı da eşinizde değil mi? Ki bizim toplum malum, bakış açısı malum, erken boşalan bir erkek için neler denilir az çok biliyorsunuzdur.
Terapiyi de deneyin bakalım, ummadık taş baş yarar demişler, hiç işe yaramazsa anlatır anlatır siz rahatalarsınız ve ayrılmaya karar verirseniz de "ben her şeyi denedim" dersiniz.

Doktorlar bu durumu neye bağladı merak ettim
Hiçbir şeye. 1 tanesi direk bi yöntem var onu denemek istedi. Kendi geliştirdiği bir yöntemmiş. Tahlil talebinde bile bulunmaması beni işkillendirdi.''Çoğu zaman hiçbir sorun çıkmaz tahlillerde"dedi. Bizden talep gelince tahlil yaptı. 2.si ise hap ve sprey verdi. 3 tane hap. Ama olmadı. Bütün bunlardan dolayı iyi bir doktora gidemediğini söylüyor. Bence baştan aşağı sorunu var. Şöyle bir şey dedi. Erkekler sadece son anda zevk alır. Ve ben bunun doğru olduğuna asla inanmıyorum. Bu bile bir sorun.

Hiçbir şeye. 1 tanesi direk bi yöntem var onu denemek istedi. Kendi geliştirdiği bir yöntemmiş. Tahlil talebinde bile bulunmaması beni işkillendirdi.''Çoğu zaman hiçbir sorun çıkmaz tahlillerde"dedi. Bizden talep gelince tahlil yaptı. 2.si ise hap ve sprey verdi. 3 tane hap. Ama olmadı. Bütün bunlardan dolayı iyi bir doktora gidemediğini söylüyor. Bence baştan aşağı sorunu var. Şöyle bir şey dedi. Erkekler sadece son anda zevk alır. Ve ben bunun doğru olduğuna asla inanmıyorum. Bu bile bir sorun.
Bence de bakış açısı problemli. Ben de çok merak ediyorum acaba bu erken boşalma olayı fizyolojik mi psikolojik mi, düzeltilebilir mi yoksa doğuştan gelen bir huy gibi sonradan değişmez mi 🧐

Bence de bakış açısı problemli. Ben de çok merak ediyorum acaba bu erken boşalma olayı fizyolojik mi psikolojik mi, düzeltilebilir mi yoksa doğuştan gelen bir huy gibi sonradan değişmez mi 🧐
Cinsel terapinin iyi geldiğini psikologlar söylüyor. Düzelebildiğini vs. Ama hayatının sonuna kadar bunu aşamayan insanlar olduğunu okudum. Kendileri yazmış. Zaten deneme gücü de kalmadı bende. En son dün denedik tabi hemen sonuçlandı. 2 saat sonra deneyelim dedik erekte bile olmadı. Okadar sorun yani. Çok bunaldım :KK43:

Cinsel terapinin iyi geldiğini psikologlar söylüyor. Düzelebildiğini vs. Ama hayatının sonuna kadar bunu aşamayan insanlar olduğunu okudum. Kendileri yazmış. Zaten deneme gücü de kalmadı bende. En son dün denedik tabi hemen sonuçlandı. 2 saat sonra deneyelim dedik erekte bile olmadı. Okadar sorun yani. Çok bunaldım :KK43:
Aslında en azından kabullenmiş ve tedaviyi denemiş. Bundan dolayı bile şanslısınız.. aslında önemsiz gözüken ama ne kadar kıymetli bir şey evlilikte cinsel mutluluk.

Aslında en azından kabullenmiş ve tedaviyi denemiş. Bundan dolayı bile şanslısınız.. aslında önemsiz gözüken ama ne kadar kıymetli bir şey evlilikte cinsel mutluluk.
Biraz şanslıyım. Ama hep benim çabamla araştırdı bunları. Ben ondan çok daha fazla uğraştım doktora gitmesi için. Evlilik danışmanları cinselliğin evliliğin yüzde 80 i olduğunu söylüyorlar. Çünkü cinsellikle aşılıp büyümeyecek bir dırun o olmayınca, yolunda gitmeyince daha da büyüyebiliyormuş ki kesinlikle katılıyorum buna

Merhaba,
3 yıllık evliyim. Evlendiğimizden beri eşimde erken boşalma sorunu var. (1 dakikadan az bazen birleşme olmadan) Ailesi ile sorunlar vardı vs derken biz bu durumu aşmak için gerekli olan düzenli birleşmeyi sağlayamıyorduk. Çünkü; sürekli tartışma halindeydik. 2 senenin sonunda artık olan her şeyden, yaşadığımız başka sorunlardan sıkıldım derken boşanmaya karar verdim. Sonrasında kendini tamamen değiştirmeye karar verdi. Ailesi asla 1.sırada olamadı. Doktora gitti. Faydası olmadı. Aylar sonra 2.Doktora gitti onun da faydası olmadı. Haplar, spreyler hiçbir şey. O iyi doktorlara gidemedipini düşünüyor. Sadece cinsel terapi kaldı geriye. Her seferinde sürekli kalakalmak öyle sıkıcı ki ve inanılmaz sinir yükleniyorsun elinde olmadan. Boşanmak istiyor insan. Böyle hayat geçmez ki diye. Sonra ona da yazık diyorum. 3 yıldır daha kötüye giden bir durum. Cinsel terapiye de çok inanmıyorum açıkçası. Deneyip fayda gören oldu mu?
Çocuğunuz var mı

Terapiyi mutlaka deneyin ama bence internetten dildo ve kayganlastirici krem siparişi verin. Önce sizinle ilgilensin, sonra kendisi boşalsin. Yani problem çözülene kadar iş görür. Her şey penis demek olsa dünyada lezbiyenlik diye bir şey olmazdı :)) onlar nasıl 'bir şekilde' bu işi başarıyorlarsa siz de yapabilirsiniz bence

Terapiyi mutlaka deneyin ama bence internetten dildo ve kayganlastirici krem siparişi verin. Önce sizinle ilgilensin, sonra kendisi boşalsin. Yani problem çözülene kadar iş görür. Her şey penis demek olsa dünyada lezbiyenlik diye bir şey olmazdı :)) onlar nasıl 'bir şekilde' bu işi başarıyorlarsa siz de yapabilirsiniz bence
Ama lezbiyenlerin hisleri ile benim hislerim bir değil ki :KK43: bunlar olacaksa ona ne gerek var diyorum. Bunlar tek başına acizlil gibi geliyor. Ama her şey yolunda olsaydı renk katma derdim :)

Hemen neden bosanmaya donuyor is hank hastalikta saglikta diye verdiginiz sozler
Buraya gelene kadsr çok şey yaşandı anlatması uzun.
Evet bunu ben de düşünüyorum zaten. Hastalıkta sağlıkta diye.Zaten tüm kötü zamanlarında yanındaydım.Hastalığında vs. Ufacık karnım ağrıyor desin yapmadığım kalmaz onun için.Ama bu çok başka. Zaten bunu da 2 sene sonra dillendirdim gururu kırılmasın diye. Ama aramızda kötü bir şey geçti. O beni düşünmedi vicdansızlık yaptı. O bunu yapıyorsa ben de yaparım dedim ve ozaman sorun haline getirmeye başladım. Zaten sorunlarımızdan dolayı evlilik danışmanına da gittik.(cinsellik yüzğnden değil) danışmana sonrasında cinsellikten bahsettim. Gururu kırılmasın diye söylemedim ama o bana bunu bunu yaptı dedim. Karınız sizin kırılmamanız için neler yapmış dedi.Bildiğiniz yanında her konuda karınız haklı dedi. Şimdi o sorunlar geçti gerçi unutulmuyor.

Ay adam terapiyi doktoru bunun bir sorun olduğunu kabullenmiş ve çözüm arıyor. Bence bu yeterli.
Benim zorumla. Ki araştıran yönlendiren hep ben oldum. Mesela doktora gittik faydası olmadı. İyi bir doktora gitmem lazım diyor. Ama yine durdu. Lazımsa bul bir tane ki buldukta al randevu. Yine de o öküz diye tabir ettiğimiz erkeklerden değil. Her türlü şeye açık. Galiba yönlendirilmeye ihtiyacı var.

Ama lezbiyenlerin hisleri ile benim hislerim bir değil ki :KK43: bunlar olacaksa ona ne gerek var diyorum. Bunlar tek başına acizlil gibi geliyor. Ama her şey yolunda olsaydı renk katma derdim :)
Niye acizlik olsun ki, adı üstünde seks oyuncağı.
Tahmin ettiğinizden çok daha fazla insan bunları kullanıyor. Bu bir sektor ve tarihi ilk çaglara dayanıyor.
Bence siz olaya eksiklik- acizlik gözüyle bakarsanız adamın performansında artış da olsa o yataktan mutlu kalkamazsiniz.
Ben sizin yerinizde olsam (ki sevgiliyken karşılaşsam evliliğe götürmeyecegim bir ilişki olurdu. Ama velev ki aceleye geldi, evlendik ve bu sorunla karşılaştım) önceliğim kendi mutluluğum olurdu. Adamın saniyelerini sayip deli olacağıma başka bir şekilde , oyuncaklarla, vücudun seks için kullanılan başka organlarıyla - bir sekilde beni tatmin etmesini isterdim. Böylece o da kendini daha bir işe yarar hisseder, özgüveni gelirdi heralde.

X