- Konu Sahibi adapolat66
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır...Öncelıkle herkese merhaba
Ben 20 yaşındayım ve adet düzensizliğim olduğunu ancak farkedebildim...Şöyle söyleyim daha öncedende erken adet olmuştum ama 1-2 günden bir şey olmaz demiştim kendi kendime sonra 1 hafta erken oldum derken tarihleri unuttuğum için not alayım dedim...Bu kez en sonki adetim çok erken oldu. 26 martta yani dün adet oldum en son olarak ondan önceki adet tarihim ise = 7 mart çarsamba günü olmustum ve 6 gün sürdü 13 martta tekrar temizlendim...Fakat o tarihle bu tarihin arasında bayağı fark var gibime geldi
Dünden beri niye erken oldum diye düşünüyorum anneme söyledim strestendir dedi ama bu sıralar strese girecek bı olay olmadı hiç...Açıkçası korkmaya başladım doktora gitmeyi düşünüyorum...Sizcede bi anormallik var mı yoksa ben mi abartıyorum tecrübelı olanlar yardımcı olursa cok sevinirim...Normalde 21 günden az olunursa sorun olabilceğini duymuştum...Tarihleri bi daha aşagıya net yazayım yorumu siz yapın...Bu arada adet dönemimde ilk 2 gün şiddetli ağrım oluyor ![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Adet Tarihlerim =
7 mart (adet oldum)------13 mart (temizlendim)
26 mart (tekrar adet oldum)
Ben 20 yaşındayım ve adet düzensizliğim olduğunu ancak farkedebildim...Şöyle söyleyim daha öncedende erken adet olmuştum ama 1-2 günden bir şey olmaz demiştim kendi kendime sonra 1 hafta erken oldum derken tarihleri unuttuğum için not alayım dedim...Bu kez en sonki adetim çok erken oldu. 26 martta yani dün adet oldum en son olarak ondan önceki adet tarihim ise = 7 mart çarsamba günü olmustum ve 6 gün sürdü 13 martta tekrar temizlendim...Fakat o tarihle bu tarihin arasında bayağı fark var gibime geldi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Adet Tarihlerim =
7 mart (adet oldum)------13 mart (temizlendim)
26 mart (tekrar adet oldum)