Çok enteresan hamilelik belirtisi

Chocalete

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
1.107
2.351
Herkese merhaba, bu başlıktaysanız benzer durumlar yaşiyoruz demektir. Eğer hamile isem bu bir belirti olabilir. Bat 20 kasım ve benim vucudum bir fabrika gibi calisiyor bu ara. şuan regle 5 gün var ama degişik şeyler oluyor vucudumda. Örnegin göbegimde bir batma hissediyorum. İğne batmasi gibi bir sanci.. ayrıca ara ara alt karın agrisi oluyor... böyle yaşayip hamile oldugunu ögrenen hanımlar var mıdır? Bu dönemlerde insan ufacik seylerden nem kapıyor umutlanmak istiyor:)

Herkese merhaba, bu başlıktaysanız benzer durumlar yaşiyoruz demektir. Eğer hamile isem bu bir belirti olabilir. Bat 20 kasım ve benim vucudum bir fabrika gibi calisiyor bu ara. şuan regle 5 gün var ama degişik şeyler oluyor vucudumda. Örnegin göbegimde bir batma hissediyorum. İğne batmasi gibi bir sanci.. ayrıca ara ara alt karın agrisi oluyor... böyle yaşayip hamile oldugunu ögrenen hanımlar var mıdır? Bu dönemlerde insan ufacik seylerden nem kapıyor umutlanmak istiyor:)
Benim adetim 25 aralık şuan bende bekliyorum ama yumurtalık gününden beri göğüs uçlarım ağrıyo kasıklarım a arada sızı oluyo birde göğsümde kabarmalar var inşallah hayırlı şekilde hepimiz hamileyizdir sende hamile olabilirsin çünkü bi arkadaşım 10 gün öncesinde kasık ağrısı yaşayıp hamile oldupunh öğrendi

Bende bunlar olmadı, adet günüm 1-2 gün gecikmişti ve ondan da 1-2 gün öncesinden itibaren yaşadıklarım iştah kaybı (hevesle oturuyorum ama 2-3 çatal alıp kesiliyorum), göğüste ağrı (adet olacağımda hissettiğim ağrı gibi ama farklı olarak bir de göğüs ucu hassasiyeti). Gönlünüze göre olur umarım.

Alt karın ağrısı bende yalan olmasın 2 aylığa yakın bir zamanda başladı, oyuyorlar gibi bir his.

Bencede hemen hamileliğe yorma kuzum çünkü ben bir sene hep bu hayal kırıklığını yaşadım hamile kaldığımda resmen lekelenme dışında hiç bir belirti olmadı 😊

Bencede hemen hamileliğe yorma kuzum çünkü ben bir sene hep bu hayal kırıklığını yaşadım hamile kaldığımda resmen lekelenme dışında hiç bir belirti olmadı 😊

Çok doğru tabii ama ah bir engel olabilsem kendime... düşünmeden edemiyorum... ama ben test yapmiyorum allahtan o konuda frenliyorum kendimi... durumumu yazacagim buradan...

İlk hamileliğimde kasık batması çok yaşadım. Hatta hamile olduğumu öğrendiğimde nasıl aklıma gelmemiş vücudum bas bas bağırmış ben hamileyim diye dedim 😂
Bunda ise hiçç birşey hissetmiyorum ne ağrı ne sızı..

Çok doğru tabii ama ah bir engel olabilsem kendime... düşünmeden edemiyorum... ama ben test yapmiyorum allahtan o konuda frenliyorum kendimi... durumumu yazacagim buradan...
Seni anlıyorum ben eczanelerin sipariş verdiği 100 lü gebelik testi almıştım eve resmen herşeyi hamileliğe yoruyordu ama inan hiç beklemediğim bir anda oldu 😊

Benimde bay 20 aralık tek taraflı kasık batması kasiklarda doluluk hissi saçma sapan bir iştah artışı her gördüğünu yemek sık tuvalete çıkmak suan bunlar var ve birde akne yüzümde 🙈 bekleyelim görelim bakalım..

Seni anlıyorum ben eczanelerin sipariş verdiği 100 lü gebelik testi almıştım eve resmen herşeyi hamileliğe yoruyordu ama inan hiç beklemediğim bir anda oldu 😊
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bizede darisi basimiza olsun bekleyen sabreden herkese

Yumurtlama gününden itibaren inanılmaz kasık sancım var. Yani yaklaşık 10 gün olucak,bu ağrı asla bitmedi.Göğüs ucum desen sutyenden bile acıyor.adetime bir kaç gün kaldı ve çok merak ediyorum.Ha bir de akıntı cabası. Eğer hamileysem bunlar zaten bağıra bağıra belirti demek dicem

Bende bekliyorum progesteron yaptırdım dün 11 çıktı 20sinde adet günüm bakalım
1576266124552.png

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta büyük tuvalet için wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti çıktığımda ve sade gaz çıkıyo du yerleşme kanaması olabilir mi iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce

Bende de gaz sorunu var ve 1 gün adet gördüm snra kesildi 9 ncu günümde kahverengi lekem oldu 4 gün sürdü dün kesildi pazartesi kan vereceğim bakalım hayırlısı ben gebelik düşünmüyorum ama belirtiler korkuttu beni

X