• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri çok elektrikleniyorlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

remedioslabelle

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
1.107
2.785
333
selam benim saçlarım uzun, gür ve dalgalı. ancak bazen özellikle de rüzgarlı ve soğuk havalarda çok elektrikleniyorlar ve haliyle lüleler de bozulup düzmüş gibi duruyorlar; bundan nefret ediyorum. bunun için saçlarımın kendisi lüle lüle olmasına rağmen maşayı bile düşündüm hani lüleler daha düzgün durur diye. kuaförümse yıkamadan sonra sıkmam için bir sprey satmayı önerdi, ama çok kullanırsam saçıma zarar verebileceğini düşünüyorum(bu konuda çok hassasım) sizin önerileriniz nelerdir? şimdiden teşekkürler.

benimde saçlarım kıvırcık ama lüle lüle bir kıvırcık bukleli yani. o elektriklenme bende de oluyordu hatta elektriklenmesin diye jöleyi bol kullanıyordum ama bende senin gibi çok jöle sürmek istemiyorum hem saçıma zarar hemde sevmiyorum o ne öle kabuk gibi :D

şimdi bişi öğrndim onu yapıyorum. saçlarımı yıkadıktan sonra saçımın nemini havluyla aldıktan bir süre sonra bildiğimiz saç kremini az bişey saçıma sürüyorum ve çok az jöle . elektriklenme olmuyor hiç ve saçlarım yumuşacık. hatta duşa girdiğimde saçlarımı yıkarken öyle güzel oluyor ki yumuşacık :1:

badem yağı mı ne onuda duştan sonra saçına süren var ama ben kullanmadım zzaten kullanırken çok sürmüyorsun az bişey yetiyor. benim saçlarım kuru olduğu için belki öyle yağlanmıyor. ama yağlı saç tiplerinde kötü olabilir tabi.

Back