• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok duyulmamış keşfedilmemiş koku arıyorum??

cnm ben ınternetten almıstım şansıma dedım kokuyu hıc bılmıyordum ama gercekten harıka cıktı.hintlılerın uretımı bır parfum adının anlamı ıse 'BUYULE' harbıden buyuluyor yaneesositosositohaa bu arada fıyatıda 29 ytl idi.sevıle ve tekın acara vede douglasa sordum ama yok maalesef yıne netten bulacamm:CüvCüv:

cnm ben ınternetten almıstım şansıma dedım kokuyu hıc bılmıyordum ama gercekten harıka cıktı.hintlılerın uretımı bır parfum adının anlamı ıse 'BUYULE' harbıden buyuluyor yaneesositosositohaa bu arada fıyatıda 29 ytl idi.sevıle ve tekın acara vede douglasa sordum ama yok maalesef yıne netten bulacamm:CüvCüv:
internette arattım ama çıkmadı öyle bi koku isim doğrumu..yada aldığın sitenin linkini atabilirmisin bi inceleyelim..tşk

ajmal yazınca cıkıyo.. sitesi cıkıyo.. kokunun.. ajmal yaz... dun tekrar denedim secret ı melıx.. dun begendım nedense.... gamyoncuiremsu

dogalecza diye bı sıtede satılıyor ajmal parfıumlerı... hint parfumuymus... alkol ıcermıyor.... hacı misi gibi agır olmasın...nası bı kokıusu vardı..

yok be cnm kotu kokmuyo guzeldi bana gelen. evet ajmal dıye yazınca cıkıyor.ben kozmetikçim dıye bı sıteden almıstım...

buldum internette.. ve merakım iyice arttı ya nasıl koklayabiliriz bunları bildiğiniz herhangi bi yer yokmu bunları satan..okudukça etkiledi beni ama çok fazla çeşit var hangisi bana göre bakmam lazım ucuz fiyatlarıda genelde ama yinede hepsini alamamki...kesinlikle içlerinde çok güzelleri olduğuna eminim yazılanlar beni tatmin etti..kızlar bulalım bunlardan yaa

Dp yada ixir gibi marka her ne ie dolum parfümlerde keşfedilmemiş bilinmeyen bir koku bulamazsınız kızlar boşa aramayn...
Sonuçta Dp ve diğerleri bilinedik parfümlerin taklidini yapmaz, onlar daha fazla satmak için bilinen ve popüler olan parfümlerin yaklidini yapıyorlar....

Ayrıca dolum parfüm orjinalle kesinlikle ama kesinlikle aynı kokmaz, benzer ama o koku değildir...

çok duyulmamış kokudan kasıt canım aslında bilinmeyen kokular diil, yine dolumculardaki bilinen ünlü parfümler.. ama mesela hipnotic olur coco olur candy olur bunlar çok bilinen ve farklı olmayan kokular..kasıt, farketmediğimiz çok fazla etrafımızda duymadığımız kokulardan değişik fikirleri paylaşıp deneyip keşfetmek..mesela ben burda söylenen daha önce denemediğim kokuyu gidip deniyorum daha önce dikkatimi çekmeyen değişik şeyler bulabiliyorum..senin varmı önereceğin kokuların? gerçi sen anladığım kadarıyla pek tercih etmiyosun dolum, ama şöylede bişey var, bencede elbetteki birebir olması mümkün diil, ama genelde kokular çok yakın yapılmış özellikle ilk sıkışta olmasada çoğu oturdukça kendini tam olarak belli ediyor..hatta bazı tam benzemeyen kokularda işime geliyor..güzel oluyo biraz farklı oluyo ve değişik bi koku olmuş oluyo :)

Canım ben dolum parfüm tercih etmiyorum 3 kere kendime burberry klasik almıştım, sürekli orjinalini kullandığım parfümdü... DP den ve bir de başka bir firmadan aldım bir de erkul kozmetikte olan parfümlerden aldım. Asla ama asla 3ü de hiiiç bennzemiyordu evet ilk sıkışta çok güzel aaa aynısı diyorsun ama birsüre sonra ağırlaşıyor koku hiç alakası olmayan bişeye dönüyordu...
Bir kez de eşime Aqua Gio almıştım.. O da çok çabuk uçuyordu... Sıktıktan yarım saat sora hiç parfüm sıkmamış gibiydi....

Ama koku olarak sana beğendiğin kokuları sıralayabilirim Sen dolumlardan bakıp deneyebilirsin...
Gucci envy me
Burberry klasik
Bvulgari voil de jasmine
Lancester Aquazur
ck ephoria
hugo boss essence de femme

ben yeni bir parfüm keşfettim çok duyulmamış ve kesnlikle çok kalıcı ismi 'SOMMıTA' 3 farklı kokusu var hepside çok güzel isediğini seçebilirsin canım ve fiyatıda uygun

thumbnail_1.jpg
thumbnail_2.jpg
Caprice

Ulaşılması zor kadınların kokusu

Üst Nota: Zambak yasemini, siyah kuş üzümü

Orta Nota: Nilüfer, sedir ağacı

Alt Nota: Şeftali, kehribar, narenciye

Touch SOMMITA

Neşeli doğayı seven kadınların kokusu

Üst Nota: Mandalina

Orta Nota: Manolya, vanilya çiçeği

Alt Nota: Elma ağacı yaprakları, gardenya, misk

Paradise SOMMITA

Romantik kadınların kokusu

Üst Nota: Limon

Orta Nota: Yeşil yaprak

Alt Nota: Mine çiçeği yaprağı, gül

Angide die bi marka var bebeğim vanilya kokuluu..harika bşi çok gzl bn ondan kullnıorm ten kokun gbi çok hoş ve hafif druo aynı markanın çilekliside var opuyorumnanaktan

şu engie denen markaya bi ben rastlayamadım biyerde ya çok merak ettim kokularını çokta uygunmuş fiyatları?? birde kızlar bi arkadaşın kokusunu çok beğendim sordum black x dedi böyle bi koku biliyomusunuz ben arattım nette bulamadım..hiç duymamıştımda..bilen varmı aranızda??:uhm: yardım pls

Back