- 25 Haziran 2020
- 241
- 209
Biliyorum canım zaten bizim bu 10. denememiz.bide böyle olsun dedik hiç sorgulamıyoruz ne olduysa oldu artık.sen ne durumdasın.Tüp tedavisindeysen Dr direk değerlerini ister adetin 2., 3.günü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum canım zaten bizim bu 10. denememiz.bide böyle olsun dedik hiç sorgulamıyoruz ne olduysa oldu artık.sen ne durumdasın.Tüp tedavisindeysen Dr direk değerlerini ister adetin 2., 3.günü?
Özelden yazdım kuzum.Biliyorum canım zaten bizim bu 10. denememiz.bide böyle olsun dedik hiç sorgulamıyoruz ne olduysa oldu artık.sen ne durumdasın.
Gelmedi canımÖzelden yazdım kuzum.
Artık gelmiştir:)Gelmedi canım
Şuan hala regl düzenli mi6 ay içinde 2 kere ölculdü
Güncel bilgi vereyim bir sene olmuş üzerinden ve dün yine amh verdim düşme veya yükselme yok hala 0.03 her ay düzenli regl oluyom ben bunu beslenmeye ve takviye vitaminlere bağladım ilk verdigim tarih Haziran 2021 diŞuan hala regl düzenli mi
Beslenme tarzınız ve takviyeler hakkında bilgi verebilir misinizGüncel bilgi vereyim bir sene olmuş üzerinden ve dün yine amh verdim düşme veya yükselme yok hala 0.03 her ay düzenli regl oluyom ben bunu beslenmeye ve takviye vitaminlere bağladım ilk verdigim tarih Haziran 2021 di
Beslenme tarzınız ve takviyeler hakkında bilgi verebilir misiniz
Birde Şuan kullandığım macunlar da bunlar her zaman bittikçe değiştiriyorum uzun zaman yetiyolar C croswordArı sütü bal polen sabahları kullaniyorum o bitince nihalın bahçesinden hayıt macunu aldım ben 3 tedavi gördüm 3 tedavi öncesi mutlaka biesteron kullandım. Şuan hala takviyelere devam ediyorum d vitamini çok önemli yumurta kalitesini etkiliyor benim düşük onun için d vitamini damla kullanıyorum koenzim ve OMEGA 3mutlaka tavsiye ediyorum. Çoğu doktorun önerdiği biesteron imprly ve koenzim mutlaka bunları alıp tedaviye başlaman. Her sabah yumurta yerim meyve sıktığım zaman içine polen koyarım bitkisel sütlü shakeler hazırlıyorum. Avakodo ceviz kabak çekirdeği buldukça yiyorum. Ve Instagram'da embriyolog İdil bozkurt tarifleri var sayfasında veriyor takip etmenizi öneririm.
Çok teşekkür ediyorum
39 yaşımdayım 4 sene önce 0.10 şu amh .yazın bı gecikme yaşadım aonra her ay oldum ama bu ay çok çok az geldi ve artık bozulduğunu düşünüyorum dongumun