Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar çok dokuluyoooor! :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

msshoney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
73
0
36
İstanbul
saclarım cok dokuluyor yasım kucuk napcagımı bılmıyorum kızlar ya sacımın on kısmı acılmaya basladı resmen. ve sac yapım benım dogustan berı seyrek. acaba ben fazla taktıgım ıcın mı bana oyle gelıyor bılemıyorum. at kuyrugu dumduz sacımı topladıgımda hemen ortadan ayrılıyor.:( doktor 2 ay once gıttım ıst.dondgmde kontrle gıtcem eger verdıgım ılaclar ıse yaramazsa kan sayımı yaptırrm demstı. verdıklerıde ceradolin sampuan , mınoxıl sac spreyı , medobiotin ılac. napsam bılmıyorum ya sızın cevrenızde yada kendınızde boyle dokulme yada sacın onlerının acılması gıbı sorun oldumu naptınız ?:(

canım verdiği ilaçları kullan emin ol faydasını göreceksin, bunlar saçına iyi gelecek, ayrıca sülfatsız ve tuzsuz şampuanla saçlarını yıka ve yıkama sıklığını azalt yani 3 günde bir yıkamaya çalış...

Canım ben kullanmadım ama forumda birçok arkadaş sarımsaklı şampuan kullandı memnunlar.Saçlarının gürleştiğini ve dökülmenin azaldığını söylüyorlar. :71:

kızlar hepınıze cok tesekkurler ınsallah bende sabırla beklemeye calısıyorum... canım bende okudum sarımsaklı sampuan yorumlarını ama bazılarınınkınıde daha dökmüş karanfıllı suyuda duydum ama bende simdi korkar oldum bısey kullanmaktan :( doktorum serkis barış bu ılk gıdısım ona acaba aranızda gıdıp memnun kalan varmı ıyı bır dermatolog mu ?

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

Mrblar benımde hem sac dokulmem hem de tuylenme sorunum var ama anormal bolgelerde sırtımda cene altımda erkek kılları gbı sakal gıbıydı epılasyona gıdıyorum sımdı ıgnelıye fakat ben cok hastahaneye gıttım bagcılar arastırma...haseki cildiye...cerrahpasa endokrın....bakırkoy sadı konuk endokrınolojı...gıt gıt gıt dhea hormunu 535 lerde cerrahpasadaıkı doktor bana dedıkı bız 600 lerde olunca hormon ılacı verıyoruz hormon bozuklugun yok ee nasıl yok nette ınternette bakınca dhea sı yukseklerın sacı dokuluyor tuylenmesı var cocugu olmuyor ısın aslı hıc doktorlara guvenım kalmadı bu saydıgım hastahaneler arasında kadın dogumada cıldıyeyede gıttım serkıs barısa bıle gıttım ermenı hastahanesınde bana gungoren bakırkoy bu cevrelerde onerebılecegınız bır hastaharne var mı tam olarak neyım var halen bılemıyorum teşhis yok yanı fıkır verırsenız cok sevınırım...

Bu soruna bende çözüm bulmuş değilim ducray, vichy ürünleri sarımsak şampuanları neler neler hap kullanmaktan mahvolmuş bir midem var saçlarım seyreldi ama çözüm yok doktorlara olan güven tamamen bitmiş durumda. Kerastase serum kullanmayı düşünüyorum son çare .:43:

Arkadaslar bioxinin sac derısıne sıkılan bı fıs fıs gıbı bıseyı varmıs kullanan varmı ıyımı acaba?

Back