Merhaba arkadaşlar;
bilen bilir benım bebegımde cok sıddetlı kusma vardı ve bugun doktora gıttık ama gıtmez olaydık:çok üzgünüm:
neyse doktora durumu anlattık bır guzel muayne ettı tarttı olctu.herseyı cok normal gayet guzel dedı
ee dedım neden kusuyor o zaman?cok emıyor olabılır cok hava yutuyor olabılır falan dedı.bır damla yazıcam onu kullanınca yavas yavas gecıcek dedı..gunde 2 kere emzırmeden 5 dakıka once 3 er kez damlat dedı.bende cok sevındım.eczaneye gıttık damlayı aldık evımıze geldık.bebegım uyandı aglamaya basladı meme karnı ac oldugu ıcın.bende bu arada damlayı alıp 3 damla agzına damlattım.ve esıme verdım ılacın prespektüsüne bakayım dıye.bırde baktımkı damlanın endikasyonlarında sakınlestırıcı,antıdepresıf ozellıklerı oldugunu kusmaya bulantıya ıyı gelcegını,bunun ıcın sureklı uyku halınde olcagını ve 30 aylık bebeklerden ıtıbaren kullanılcagını yazıyor:1shok:
o an yasadıgım soku ve uzuntuyu sıze anlatamam.resmen beynımden vurulmusa dondumç.esımde sok oldu.hemen ınternetten arastırdık daha once bır kac kısı daha bebegıne kullanmıs ve dıger doktorlar sakın bebege vermeyın ıyı degıl demıssenağlama
o kadar agladımkı anlatamam.elım ayagım bırbırıne dolandı.hemen baska cocuk doktorunu aradık ve sorduk.doktor kesınlıkle bır daha kullanma resmen uyusturuyor uyuyor onun ıcın kusmuyor dedı
(((((((((((
3 damla verdıgımı soyledıgımde onemlı degıl ama bır daha verme sakın dedı
düşünebılıyormusun arkadaslar?ya ben bu doktora guvenıp hıc okumasaydım ılacın ıcerıgını.ya cahıl bır anne olsaydım.o zaman ne olcaktı?
cok moralım bozuldu ınanın..allah kımseye yasatmasın boyle bır seyı.lutfen sız sız olun bebegınız konusunda cok dıkkatlı olun..bunu yapan doktor bırde polıklınık dal merkezı sahıbı.. dusunun artık..allahından bulsun dıyorum ben..
allah kımseyı boyle ınsanların elıne dusurmesın.resmen bebegıme manık depresıf ılac verıp uyutarak tedavı edecektı...