- 1 Aralık 2014
- 1.497
- 1.001
- 103
Gunaydin. Biliyorum belki bi cogunuza komik gelecek bu konu ve baslik. Bi cogunuzada cocuksu. Kadin dedigin boylemi olur misali. Aslimda belkide bu bolume bile uymuyor bu konu. Cunku bu halimin sebebi pskolojik diye dusunuyorum. Soyle baslayayim.. daginik bi insanim. Ama titizlik huyumda var. Kiz iken annem cok daginikti. Ben hep toparlardim evi. Sonra evlendim. Ve pskolojim bozuldukca evede bakamaz oldum. Bazen bulasiklar bile birikti. Ki temizligide cok seven bir insanim. Hayatimin bi doneminde temizlik daginiklik acisindan problem yasamadim. O zamanlar bebegim olmasina ragmen. Oda Turkiye de yasadigim iki sene icindeydi. Almanyada dogma buyumeyim. Ve kendimi bildim bileli burada yasamatan nefret ediyorum. Nefret abartili belki ama burada hic mutlu degilim. Yalnizlik kotu hava vs. etken. Simdi 3 bucuk 4 senedir kizimla yalnizim. Depresyomdayim ve calismiyorum. Erken emekli oldum. Simdilik gecici emekli. Kizimi babasi haftada bir kac saat aliyor. Onun disinda hep evde cocuk. Ev 50 m2 yok. Esya cok. Hergun mektup vs geliyor. Onlarla bile bas etmek zor geliyor artik. Kilerim var ama onuda ailem doldurdu. Afedersiniz bazen sinirden kufur ediyorum kendi kendime. Kilere indirmem gereken bir suru esyami su 50m2 olmayan evde barindirmak zorundayim. Boyle oluncada pes ediyorum. Esyalari sagdan sola soldan saga koyup iyice pes ediyorum. Ufacik ev elbette boyle olucam birde kilere gidecekler evimde durmak zorunda olursa diye dusunuyorum. Esya dolabim hep topludur. Bi tek o duzenimi koruyabiliyorum cok sukur. Aslinda konu daha cok pskolojik fark ettiniz mutlaka. Kileri elden gecirmem lazim. Kadin basimla. Bu bile bazen huzunlendiriyor. Zaten evliykende maddi manevi buyuk bi yukun altindaydim. Annem cok zor bi insan. Sevgisiz buyudum. Hepsinin sonucu yoruldum. Kizimi hep temiz giydirir bakimli tutarim. Ama yeri geliyor okula gitmesi icin bile uyandirmak zor geliyor. Yine stres bi telas basliyor gibi. Kileri bi elden gecirip bazi gereksiz esyalari atic ama biliyorum yine gecen sefer babamla kilerin basina gectigimizeki gibi annem gelip jandarma gibi onu atmayin bunu atmayin gibi ruhumu daraltacak. Copluk diye eledigim esyalari bile kasla goz arasinda yine kilerime koymuslar. Sonradam Gorunce nasil sinirlenmistim. Kadin yeni vitrin alip eski vitrininin buyuk bi dolabini benim kilerime koydu. Nereye sokacak onu sonradan bilmiyorum. Inanin komik veya delice gelmesim bu yazim. Cocuk kandirir gibi kendimi motive etmeye calisiyorum. Su kilere inince bu su kilere inince ev biraz bosalacak gibi. Yer olmayan kilere