Çok çok silik ikinci çizgi adete 3 gün var

Nazendem56

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
23
6
33
Arkadaşlar ayın 3ünde çatlatma iğnesi vuruldum. 7. Günü idrar testim negatif çıktı ve kan 2.11. Şimdi catlatmanin 13. Günü ve çok silik çıktı erken gebelik testinde. Bir haftadır göğüs ucuma dokunamiyorum. Ve karardi. Adet öncesi yanlardan ağrırdi ama şimdi dokunamiyorum ucuna. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Silik çizgi göründüyse gebelik var demektir. Kan testi verin mutlaka hamilelik yeniyse silik çizgi çıkıyo.

Yarin yaptiginiz testte daha koyu cizgi cikarsa o zaman degerlendirin. Hakkinizda hayirlisi olsun.

İnşallah gebesinizdir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz burdan yazın lütfen.bu sitede biri çatlatma iğnesi dede hcg olduğu için bazen silik çıkabilir demişti şevkim kırıldı bekliyorum öyle. Bende ayın 9 unda çatlatma iğnesi sabah 9 da vurdum. 7-8 gün sonra erken gebelik testi çok silik hayali bir çizgi gördüm. 3 gün arayla tekrar erken gebelik testi yapacm umarım koyulaşır çizgi ve hamileyimdir. Kan testine de gidecm tekrar çizgi görürsem. İnşallah isteyen herkesin olur. Aminn

Benim o zaman olmadı canım. Nasip her şey. Ama akıl oldu çatlatma iğnesine güven olmuyor bayağı beklemek lazım. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve mübarek evlatlar nasip etsin. Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…