Çok çok mutluyum kızlar...

reserbe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2009
436
0
116
Ardahan
slm kızlar çok mutluyum bugün ilk defa hala oldum. minik denizimiz bizimle artık. ailemizin en küçük ferdi. çok güzel bi duyguymuş kucağıma alınca inanın ağladım. sevinçten ağlamak bu olsa gerek. allahım tüm evlat isteyenlere versin inşallah...

gözünüzaydın analı babalı uzun ömürlü olsun inşallah

:teytey:gözün aydin olsun canim benim:teytey:
:Saruboceq:insallah birgün bende teyze ve hala olurum:Saruboceq:
:Saruboceq:saglikla sihatle büyüsün insallah ailenizin en yeni ve son gözdesi meleginiz:Saruboceq:
rabbim o minigi nazarlardan korusun insallah

:Saruboceq:darisi anne olmak isteyen arkadaslarimin basina:Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok sağol canım benim inşallah herkes bu duyguyu yaşar birgün...opuyorumnanaktan

Allah analı babalı büyütsün
Çok güzel bir duygudur hala olmak hele biraz büyüsün bir agulamaya başlasın bak ozaman daha
tatlı oluyor:asigim:

Allah analı babalı büyütsün
Çok güzel bir duygudur hala olmak hele biraz büyüsün bir agulamaya başlasın bak ozaman daha
tatlı oluyor:asigim:

çok sağol canım benim inşallah o günleridee görürüz şimdi ha bre ağlıyor .hastaneyi çınlatıyor bebişimizin ağlaması opuyorumnanaktan

Canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun. saglikla sihhatle buyusun minik Deniz. Uykusuz gecelere hazirlikli olun:) Ama her seye deger sanirim

Canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun. saglikla sihhatle buyusun minik Deniz. Uykusuz gecelere hazirlikli olun:) Ama her seye deger sanirim

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.evet uykusuz geceler başlıyor şimdiden ortalığı yıkıyo benim yakışıklı yeğenim. ama olsun uykusuz kalmaya gerçekten değeropuyorumnanaktan

gözün aydın canım..rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin...

gözünüz aydın canım ailesine ve vatana hayırlı evlat olsun inşallah

tebrik ederim.yerimsenibenyerimseniben
bende hala oldum 2 aylık yiğenim adı diana sultan
çok güze bir duygu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…