Çok çirkin bişeyle suçlanıyorum

teletabiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
207
144
53
31
Arkadaşlar merhaba baya uzun bir konu ben özet geçicem.
Sevgilim var 6 aydır ve gerçekten güzel bi ilişkimiz var. Ondan önce 4 kişilik bi arkadaş grubumuz vardı. İki kız iki erkek. İkisi zaten sevgiliydi. Diğer çocukla da beni ayarlama muhabbetleri dönmüştü ama ben istemedim. Diğer çocuk arkadaşımdı ama bütün hareketleri benden hoşlanıyor gibiydi. Hani ay bana aşık tribinden demiyorum bunu. İşte kahvaltı hazırlamalar, sürekli benle ilgilenmeler bi sürü küçük olay var. Arkadaşlarım da böyle düşünüyordu. Neyse bu çocukla sevgilim de arkadaşlarmış. Bizi bu çocuk tanıştırdı gibi. Biz bi şekilde başladık. O çocuk sevgilimle en yakın arkadaş konumuna geldi. Ben de hala arkadaşım tabi geçinip gidiyoruz. Sevgilim gelince arkadaş grubumuz 5lendi işte.
Olay şu şekilde gelişti. Sevgilim paranoyak biri biraz . Sürekli aranızda benden önce bişey oldu mu diyip durdu. Çünkü bu arkadaş benle sevgilim başlamadan önce sevgilime benim için onla ilişkimiz olsa kısa sürer de takılabiliriz gibi bişeyler demiş. Ve bi arkadaşıyla yattığını söylemiş bi ara. Sevgilim tabi eskiden demiş olmasına rağmen bunu unutmamış. Bi gece ben uyurken telefonumdan arkadaşıma attığım mesajları görüyo sevgilim. Ben işte bana şöyle baktı napcam falan yazmışım. Arkadaşım da işte sevgilin öğrense yıkılır muhabbeti yapmış. Ama burda konu benden hoşlanmış olması.Tabi sevgilim şüphelendi. Beni aptal yerine mi koyuyosunuz falan. Çok büyük kavgalar çıktı. Her şeyi anlattım ama bişey yaşamadım. İnanmak istiyo ama şüphe duygusunu yenemiyo tam olarak. İspatlamak için elimden gelen her şeyi yaptım. Geçen bizi yatakta rüyasında görmüş. O kadar üzülüyorum ki. Sevgilim güven sorunları olan bi insan. Sonuçta bişey gizledim ondan o yüzden inanmaktan çekinmesi de normal. Ama suçum olmadan bişey yapmadan bu konuma gelmek de inanılmaz üzüyor beni. İlişkim bozulsun istemiyorum. Beni çok sevdiğini biliyorum. O da bu konuyu aşmaya çalışıyor. Ayrılalım bu düzelmez bile dedim bi ara ağlayarak içim acıya acıya. İstemiyo ayrılmak. O istemezken ben istemezken ayrılmak da zor.
Kızlar sizce ben ne yapayım. Düzelir mi bu? İspatlamam imkansız böyle bişeyi. O da bana inanmak istiyo. Aşabilir miyiz? Öneriniz var mı? Siz olsanız ne yapardınız?
Teşekkür ederim

Güvenin olmadığı yerde sağlıklı ilişki olmaz diyorum sadece...

Sevgiliniz haklı bence durumu nasıl ifade edersiniz bilemiyorum ama sizin o çocukla hala görüşüyor olmanız filan çok saçma ve gereksiz

O çocuğu cikarcaksiniz hayatınızdan başka türlüsü zor. Erkek arkadaşın biraz güvensizliğin dozunu abartmis gerçi. Pek normal gelmedi tepkileri, kararlılık göremiyorum.

Siz erkek arkadasiniz yerinde olsaydiniz siz de cok tepki verirdiniz, icinizdeki suphe gitmezdi.. O kisiyle iletisiminizi tamamen kesin,bu tur konulara da hicbir sekilde dahil olmayin. Zamanla tekrar guvenir bu durumda, belki..

Grubu topla, 5iniz birden buluşun ve konuyu aç. Herkes döksün eteğindeki taşları. Zaten arkadaşın senin hakkındsa hoş olmayan şeyler söylemiş haliyle bundan böyle görüşmemeniz daha hayırlı olacaktır. Bu şekilde sevgilin de ikna olur gibi, yüzleştir herkesi.

Back