çok cici yavru pisiler yuva arıyor...

Amonra

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
13.347
317
$208736_218062561541702_100000138781931_1049877_7750859_n.jpg $217455_218062024875089_100000138781931_1049874_8384456_n.jpg

*** YUVA ARIYORUZ *** BU GÜZEL YAVRUCUKLAR BENİM GEÇİCİ YUVA OLDUĞUM YAVRULARIMDAN ŞUAN 4 TANESİ YUVALANDI ,4 YAVRU İSE YUVA BEKLİYOR... İSTEYENLER BANA ULAŞSIN LÜTFEN.. sirin_dostlarimiz@hotmail.com
İstanbul
0507 655 65 04

bu tatlı pisilere sahip olmak isteyen birileri var mı?

bu minnaklar çok akıllı ve uslular tuvalet eğitimleri var kuru mamaya alışkınlar
onları çok sevecek birer yuva arıyolar

Ben çanakkaledeyim o yüzden sormuştum nerede yaşadığınızı.Ayrıca kedi beslemek ciddi bir sorumluluktur ben 15 yıldır besliyorum ve şu bir gerçek çok hassas ve birazda şımarık hayvanlar kediler sürekli ilgi beklerler o yüzden alacakların bunları bilerek alıp iki gün sonra yavruları bırakmaması gerekir

Ben çanakkaledeyim o yüzden sormuştum nerede yaşadığınızı.Ayrıca kedi beslemek ciddi bir sorumluluktur ben 15 yıldır besliyorum ve şu bir gerçek çok hassas ve birazda şımarık hayvanlar kediler sürekli ilgi beklerler o yüzden alacakların bunları bilerek alıp iki gün sonra yavruları bırakmaması gerekir

çanakkalede yuva bekleyen yavru vardı hatırladığım isterseniz paylaşırım
tabi ki daha önce kedi bakmış olması tercih sebebidir
maddi anlamda da tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek olması mühim

Paylaşırsanız sevinirim yanlız ben kedi maması kullanmıyorum ve çoğunu sağlıksız buluyorum ,benim için en önemlisi tuvalet eğitimi.Çünkü bu eğitim küçükken oturursa oturuyor yoksa istesenizde olmuyor

Paylaşırsanız sevinirim yanlız ben kedi maması kullanmıyorum ve çoğunu sağlıksız buluyorum ,benim için en önemlisi tuvalet eğitimi.Çünkü bu eğitim küçükken oturursa oturuyor yoksa istesenizde olmuyor

kedilerin tuvalet eğitimi gayet kolay köpeklere nazaran çünkü kedilerde kuma toprağa
yapma güdüsel gibi bişey.
kızgınlık zamanları dışında sanmıyorum ki sorun olsun
yavrular kuru mamaya alışkın
ben de sizin tam tersiniz hazır mamaların ihtiyaçlarını daha iyi karşıladığı fikrindeyim
evde haşlanmış et tavuk vs. desteklenebilir ama kuru mamalar kadar orantılı ve ölçülü olmaz
diye düşünüyorum
eğer çanakkalede olan ilanı bulabilirsem sahiplendirecek olan kişiyle
irtibata geçmenizi sağlarım

$imagesCAGNG02X.jpg
neden ilginenen yok:KK57:
ne büyük şansızlık kedi sahibi olmamak:63:

ben çok beğenirim her kediyi annem bi türlü kabul etmio ya olursa cins olsun dio deli etcek insanı ya belki 1000 tane kedi resmi göstermişimdir ona abartısız söylüyorum, bi türlü beğenmio. iran kedilerini beğenio :KK43:

Eki Görüntüle 173196

ben çok beğenirim her kediyi annem bi türlü kabul etmio ya olursa cins olsun dio deli etcek insanı ya belki 1000 tane kedi resmi göstermişimdir ona abartısız söylüyorum, bi türlü beğenmio. iran kedilerini beğenio :KK43:

iran kedileri bakımı en zor hayvanlardan biri
tüy bakımı beslenmesi vs. çok hassas hayvanlar
ben de şu cins hayvan muhabettini hiç anlamam
anlamıcam da sanırım
annen bu mantıkla bakıyosa 2 gün sonra o kediyi kapıya koyması olası
tüy dökecek uzun tüylü olduğundan kakası totosuna yapışacak falan
bence sen kendi kararlarını verebileceğin bi hayvanın bakımını tek başına
üstlenebileceğin zamanı bekle tatlım:KK34:

anlamıcam da sanırım

ne demek istiyosunuz??

anlamıcam da sanırım

ne demek istiyosunuz??

anlamadığın kısmı ne canım gayet açık yazdığımı düşüyorum ama

Son düzenleme:
ne demek istiyosunuz??

Cins hayvan takıntısı olan ille de bu cins olsun diye düşünen insanların hele ki bir iran kedisi veya chincilla cinsi kedi ile 2 aydan fazla yanyana kalamadıklarını gördük yumu...Bakımları çok çok zor ve masraflı, tüyleri uzun olduğu için diğer kedi cinsleri ile aynı miktarda bile tüy dökse göze batıyor...Çok güzel ve çok asiller ama sorunları çok iyi eğitim verilmediği takdirde şımarıklar...Amonra sana şunu demek istemiş...Sen bütün kedi cinslerini seven bir hayvanseversin annenle bu konuda anlaşamazsın, ilerde istediğin kedi cinsini gönlünce alabilirsin demek istiyor...

Ha bu arada persianları sevmediğim manası çıkmasın buradan bana kedi olsunda tekiri, iranı, siyamı farketmez ...

Son düzenleme:
Cins hayvan takıntısı olan ille de bu cins olsun diye düşünen insanların hele ki bir iran kedisi veya chincilla cinsi kedi ile 2 aydan fazla yanyana kalamadıklarını gördük yumu...Bakımları çok çok zor ve masraflı, tüyleri uzun olduğu için diğer kedi cinsleri ile aynı miktarda bile tüy dökse göze batıyor...Çok güzel ve çok asiller ama sorunları çok iyi eğitim verilmediği takdirde şımarıklar...Amonra sana şunu demek istemiş...Sen bütün kedi cinslerini seven bir hayvanseversin annenle bu konuda anlaşamazsın, ilerde istediğin kedi cinsini gönlünce alabilirsin demek istiyor...

Ha bu arada persianları sevmediğim manası çıkmasın buradan bana kedi olsunda tekiri, iranı, siyamı farketmez ...

kılıçbalığı çok güzel izah etmiş
ben de bunun üstüne itiraf edeyim misafir bi iran kızmız oldu
kedileri çok severim hem de çok çok
ama öyle kaprisli ve bakımı zor bi kediydiki
ben değil başkası olsa kapıya koyardı eminim
tüyünü bakımını geçtim en iyi şekilde bakmaya çalıştım
ama kızcağız bi huysuz bi bunalım
mama beğenmedi kum beğenmedi
keyfini edesiye canım çıktı sonuçta orta yolu bulduk ama
bi de bana sor nasıl
sevemedik bile kanasıya elletmedi kendini
ama evde başka bi sarman var
tam kedi gibi kedi fırlama oyuncu kaprissiz
daha kucağa gelmeden mırıldamaya başlar kedi motoru devreye girer
diyeceğim şu ki petshoplara para verip alacağına
sokaktan kimsesiz bi yavru alsan çok daha iyi edersin
ama annen bu fikirdeyken zor
kendi evin olunca alırsın içine sineni kendine

ben tam bi kedi hasta hastasıyım :) beni tanıyıpta bunu bilmeyen yoktur, dünyanın en çirkini olsa bile bana güzel gelir gerçekten çok seviyorum sokakta görünce bile dayanamıyorum =) görünüşü felan önemli değil benim için, ama işte benim sorunum annemle :KK43: bi tane kedi büyüttüm ben küçüklükten besledim bi sokak kedisini annem çok çirkin bu at şunu demişti atmadım baktım büyüttüm sonra güzelleşince annemde babamda benden çok sevmeye başladı, okul harçlığımı biriktirip ona mama alırdım o kadar çok önemliydiki benim için, şuan halamlarda bayağı büyüdü minicik şey :) bakın resmide var, of resimi ekleyemedim ya neden acaba :KK43:

benim de gözlemim şu ki;
sokaktan alacağın bir pisi,öyle minnettar karakterli oluyo ki..
gözünün içine bakarlar hep..
kıyamam,yerimm onları yerimmm :KK56::KK69:

(ne tezat bi cümle kurdum yaw:KK9:)

benim de gözlemim şu ki;
sokaktan alacağın bir pisi,öyle minnettar karakterli oluyo ki..
gözünün içine bakarlar hep..
kıyamam,yerimm onları yerimmm :KK56::KK69:

(ne tezat bi cümle kurdum yaw:KK9:)

kesinlikle sana yıldızlı katılıyorum:KK54:

X